ACNEWS

2024. September 20.   |   Friderika napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Késhet a nyugdíj az árvíz miatt

Posta / Fotó: shutterstock
Posta / Fotó: shutterstock
Az árvíz miatt lezárt falvakban élők időben megtudják, hol juthatnak hozzá a nyugdíjaikhoz, a postai küldeményeikhez, szolgáltatásokhoz.
Hirdetés
Ad image

Az árvíz miatt lehetnek megközelíthetetlen települések, de  mindent megtesz annak érdekében, hogy a nyugdíjak és a küldemények oda is megérkezzenek – ígérte a Magyar Posta. A posta minden olyan területen megszervezte a nyugdíjak előrehozott kézbesítését, ahol az előrejelzések alapján lehetnek nem megközelíthető települések. Intézkedési tervüket folyamatosan egyeztetik az érintett önkormányzatokkal. Így az ott élők időben megtudhatják, hol érhetik el a postai szolgáltatásokat, hol juthatnak hozzá a nyugdíjaikhoz, küldeményeikhez.

A közlemény szerint a biztonságos kézbesítés érdekében 20 településen hoztak árvízvédelmi intézkedéseket. Ahol a kézbesítést a körülmények akadályozzák, az átvételt könnyen megközelíthető posták biztosítják – tették hozzá. A Magyar Posta tájékoztatása szerint a Pest vármegyei Kisoroszin a küldeményfelvétel és a kézbesítés szeptember 18-tól ideiglenesen szünetel. A HírTV úgy tudja, a nyugdíjakat az önkormányzat felhívása alapján már kedden megkapták a helyiek. A posta honlapján közzétették azoknak a településeknek és fővárosi kerületrészeknek a listáját is, ahol a kézbesítést az árvíz akadályozza.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés