ACNEWS

2024. September 23.   |   Tekla napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Horrorautós üldözte Csornán az apát és lányát, el akarta gázolni őket

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
A külföldi rendszámú kocsi vezetője Csornán előbb nekik ütközött, majd kiszállás után el akarta gázolni apát és lányát.
Hirdetés
Ad image

Egy horrorautós üldözte Csornán majd neki is ütközött a vétlen kocsinak, melynek utasait utána el akarta gázolni. “Szombaton reggel fél nyolc körül az M86-os-on haladtunk Csorna felől Szombathely felé. Még-Győr-Moson-Sopron vámegyében voltunk, amikor egy külföldi férfi megkísérelte elütni édesapámat, majd engem is” – mesélte a nő a vaol.hu-nak. „Először arra lettünk figyelmesek, hogy egy ideje a nyomunkban volt, nagyon közel jött hozzánk. Úgy döntöttünk, hogy lehúzódunk és elengedjük. Erre ő is leállt és hátulról belénk ütközött.” Az ütközés után az édesapja kiszállt az autóból, odament a sofőrhöz, és megkérdezte, beszél-e magyarul, van-e valami probléma.

“A sofőr nem szólt semmit, válaszul gázt adott, fellökve ezzel édesapámat. Nagy szerencsénk volt, hogy éppen nem jöttek szembe és fel tudott állni. A férfi pár méter után nem folytatta útját, hanem megfordult és ezúttal engem akart elgázolni. Az árok felőli szalagkorlátot átlépve próbáltam menekülni.”

Ezután a férfi elindult az autójuk felé, nyitogatta az ajtaját, mire az édesapja arrébb lökte. Végül elhajtott, de 10 kilométerrel odébb lerobbant. A nőt és az apját otthonában felkereste a rendőrség, és részletesen kikérdezte őket a történtekről. “Azt hiszem kétszeres emberölési és egy lopási kísérletet történt” – mondta a nő.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés