ACNEWS

Ja, ne: L.L. Junior és Dárdai Blanka újra egy pár

Fotó: TV2
Fotó: TV2
Egy ország szégyelli magát azért, amikor az öntelt L. L. Junior a kamerák előtt az Ázsia Expresszben trágár módon szidalmazza Blankát.
Hirdetés
Ad image

Kibékült Dárdai Blanka és az Ázsia Expresszben őt trágár stílusban megalázó, nála 18 évvel idősebb L.L. Junior. Pedig egyértelmű, hogy Blanka verbálisan bántalmazó kapcsolatban él, a kamerák előtt az öntelt és a nárcisztikus Junior szavai fröcsögve égetik az énekesnő lelkét. A műsorban számtalanszor megalázta fiatal barátnőjét a korosodó rapper, volt, hogy egy ártalmatlan vita során beteg állatnak nevezte Blankát. Felvetődik a kérdés: ha Junior így viselkedik vele a kamerák előtt, mit művelhet a négy fal között.

Várható volt, hogy a két énekes a reality után szakít egymással. De a redditen a legfrissebb  fotók szerint újra egy pár lettek – írta az Origo. A rapperről és Blankáról ugyanis nyilvánosságra került egy fotó, ahol a lány a színfalak mögül nézte szerelmét, amikor koncertet adott szeptember 21-én a budapesti Akváriumban.

„Valószínű, hogy együtt vannak. Minden szakítás után rájön Blanka, hogy egyedül semmit nem tudna elérni, plusz a pénz, rengeteg utazás, luxus is jól jön” – jegyezte meg egy felhasználó. 

„Még ha tinik lennének, azt mondom az rendben van. Fiatalok, éljék meg ezeket a pillanatokat, amiket feltehetőleg ki is nőnek egy idő után. Legalább titokban csinálnák ezt a se veled, se nélküled kapcsolatot. Olyan szinten lejáratják már magukat. Egyszerűen már frászt kapok tőlük” – tette hozzá egy másik posztoló. 

„Szerintem tutira együtt vannak, csak most már nem kötik a nép orrára. Nyilván egyszer minden kiderül, de amúgy meg az ő dolguk. Ha nekik ez az olaszos kapcsolat kell, csinálják” – írta le a véleményét egy újabb posztoló. 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés