ACNEWS

2024. September 30.   |   Jeromos napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Istennőképzőt indít Hevesi Kriszta

Fotó: Hevesi Kriszta
Fotó: Hevesi Kriszta
Hevesi Kriszta azt tervezi, hogy egy csapat nővel elvonul Bali szigetére, hogy aztán istennőként térjenek haza.
Hirdetés
Ad image

Az ismert szexuálpszichológus nem tud meglenni Bali nélkül, olyannyira, hogy immáron negyedik alkalommal tér vissza az óceánoktól ölelt parányi Édenbe. A gyakran egyszerűen csak az istenek szigeteként titulált helyszín adja magát az elvonulásra, a lelki munkára, az önismeret gazdagítására, így a „belső istennő” felfedezésére.

„A léleknek is szüksége van pihenésre, lassításra, bizonyos mérföldköveknél az úti cél átgondolására. Ránézni arra, hogy jó úton haladunk-e. Kicsit kívülről is látni az életünket, jó irányba rohanunk-e. Ebben segítenek a pszichológiai foglalkozások, amelyet egy kiváló egyetemi kollégámmal közösen tartunk, illetve Gelencsér Hajni (Tímea nővére) pedig a női hormonális egyensúly megtalálásában segít étkezési és testedzési tanácsokkal, gyakorlatokkal” – árulta el az AcNewsnak Hevesi Kriszta.

„Női önbizalmunk, énképünk, szexualitásunk mai világunkban rengeteg csorbát szenved, elfelejtjük megélni annak szépségeit” – válaszolja a pszichológus arra a kérdésre, hogy miért kifejezetten nőknek szánja a személyiségfejlesztő, stresszkezelő foglalkozásokat.

„Hadd mondjak egy egyszerű példát: ha megtaláljuk egy tíz évvel korábbi fényképünket, meglepődünk rajta, hogy milyen jól néztünk ki akkor. Most pedig mennyire rosszul érezzük magunkat a bőrünkben. Ezért meg kell tanulnunk a pillanatot megélni, a jelenben örülni, ami a boldogságunk egyik titka is egyben.”

Az istennők ráadásul egy meglepetés vendéget is kapnak az őszi kalandhoz: Hevesi Tamás egy interaktív zenei esttel kedveskedik majd a résztvevőknek.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés