ACNEWS

2024. October 04.   |   Ferenc napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Miért nem működik a TikTok módszer, és hogyan lehet telt ajkad 90 ezerért

Fotó: TikTok
Fotó: TikTok
Folyamatosan bukkannak fel az interneten a trükkök, hogyan legyen gyorsan, látványosan telt ajkunk. De vajon miért nem működnek ezek soha?
Hirdetés
Ad image

A TikTok világában rendszeresen bukkannak fel újabb és újabb szépségápolási trendek, melyek gyakran ígérnek gyors és látványos eredményeket. Az egyik legújabb ilyen trendben felhasználók vazelint és Revox hialuronsav szérumot használnak az ajkaik dúsítására. A videók nézettsége az egekben van, és sokan próbálkoznak otthon is a módszerrel, bízva abban, hogy néhány egyszerű lépéssel telt ajkakat érhetnek el.

https://www.tiktok.com/@renvarga_/video/7399241593665948960?lang=hu-HU

A módszer azonban távol áll a tudományos alapoktól, így a várva várt eredmény is elmarad.

Miért nem működik a TikTok módszer?

A hialuronsav szérumok, mint a Revox termékei, a bőr hidratálására szolgálnak, azonban ezek koncentrációja és formulája nem alkalmas arra, hogy valóban megduzzassza az ajkakat. A vazelin pedig mindössze egy védőréteget képez a bőr felszínén, ami segíthet a hidratálás fenntartásában, de semmiképpen sem dúsítja az ajkakat.

Az egyetlen látványos megoldás: az orvosi ajaktöltés

Amikor ajakdúsításról van szó, a legbiztonságosabb és leglátványosabb megoldás továbbra is az orvosi hialuronsavas ajakfeltöltés. Ez a beavatkozás azonnali eredményeket hoz, a végeredmény pedig sokkal tartósabb, mint bármilyen otthoni kísérletezés.

Miért válaszd a szakorvosok által végzett ajakfeltöltést?

A TikTok trendekkel ellentétben az orvosi ajakfeltöltés valóban működik, hiszen a hialuronsavat közvetlenül az ajakba juttatják, ezáltal az ajkak megemelkednek, dúsabbá és teltebbé válnak. A végeredmény akár 6-12 hónapig is tartós marad, ami messze meghaladja az otthoni trükkök által nyújtott hatásokat.

A hialuronsavas ajakfeltöltés legnagyobb előnye, hogy személyre szabott, az egyéni igényekhez és arcvonásokhoz igazított eredményt biztosít. Ha a kezelést egy profi esztétikai szakember végzi, aki pontosan tudja, hogy mekkora mennyiségű töltőanyagra van szükség, akkor a végeredmény természetes, de látványos ajkak lesznek.

Fotó: EverDerm jóvoltából

Az október az ajaktöltés hónapja az EverDerm Klinikán!

Azok számára, akik tartós és professzionális megoldást keresnek, most itt a tökéletes alkalom. Az EverDerm Klinikán októberben különleges akció keretében mindössze 90 ezer forintért érhető el a hialuronsavas ajakfeltöltés. Ha te is szeretnél telt és dús ajkakat anélkül, hogy otthoni kísérletezésekre és hatástalan TikTok trükkökre hagyatkoznál, akkor most itt a lehetőség, hogy profi kezekben valósítsd meg álmaidat. Az EverDerm Klinikán nemcsak kedvezményes áron érhető el az ajakfeltöltés. A legmodernebb technológiákat és anyagokat használva van biztosítva a maximális biztonság és hatékonyság. (X)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés