ACNEWS

Megszólalt a gyilkos apa, lánya életét védve ölt Dunaföldváron

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Önvédelem volt: a 24 éves Milán éjjel besurrant a lakásba, fojtogatta a lányt, a zajra felriadó apa egy késsel leszúrta a támadót.
Hirdetés
Ad image

Megszólalt a lánya volt barátját, Milánt halálra késelő dunaföldvári édesapa, aki önvédelemre hivatkozva késsel leszúrta a támadót. „Bevont fejjel, úgy nézett ki, mint egy terrorista” – ezt mondta a bírósági tárgyalás végén az édesapa, akit nem tartóztatott le a bíróság. A lánya volt barátja, a 24 éves, megkéselt Milán biciklivel menekült el a házból, de 150 méterrel a tetthelytől összeesett és meghalt. Állítólag a fiú nem tudta elfogadni a szakítást és zaklatta volt barátnőjét, a tragikus estén is besurrant hozzá. – írta a tények.

„Besurrant a lakásba. Éjjeli órákba ráugrott és nekiállt fojtogatni a lányt, erre az apa ugye ezt meghallotta, fölszaladt a lakásba, villanyt kapcsolt és akkor a támadó elengedte azonnal és nekiugrott a már amúgy is beteg, cukorbeteg, félig botorkáló édesapának”– mesélte a műsornak a család ismerőse. Az apa állítólag felkapta a kést, hogy megvédje a lányát és a családját. „Fogott egy konyhakést és átnézte a lakást, hogy ténylegesen távozott-e az úr, de nem távozott, hanem ismét nekiugrott a lenti szinten és ez a dulakodásnál történhetett, valószínűleg egy véletlenszerű késelés – tette hozzá az informátor.

Erre a jogos védelmi helyzetre hivatkozott a férfi a letartóztatásakor a bíróságon is. Feltehetően ezért, csak egy enyhébb kényszerintézkedést kapott. „A bíróság bűnügyi felügyeletet rendelt el, ami négy hónap időtartamra vonatkozik. Ez azt jelenti, hogy Tolna vármegye területét, illetve Fejér vármegye területét nem hagyhatja el engedély nélkül” – magyarázta Duzs Edit ügyvéd. Milán egyébként Dunaegyházán lakott az édesapjával, biciklivel járt át a lányhoz. A helyiek nagyon megdöbbentek amikor megtudták, hogy megölték Milánt. Volt, aki jól ismerte, mert korábban az unokájával járt.

„Unokámnak volt a barátja, egyszer-kétszer járt nálunk, sitten volt, hogy miért azt nem tudom” – mondta egy nő. Az ott élők szerint kisebb vagyon elleni bűncselekmény miatt volt büntetve, de azt állítják, hogy nem volt erőszakos.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés