ACNEWS

Vitray Tamás megdöbbent, árulással vádolja Rózsa György

Fotó: TV2
Fotó: TV2
Élete végéig haragszik Vitray Tamásra Rózsa György, mert szerinte a felesége halála után a legendás műsorvezető társa elárulta őt.
Hirdetés
Ad image

Rózsa György kilenc évig vezette azt a műsort, amit a főnöke, Vitray Tamás 21 adás után adott át neki. Mégis annyira haragszik a 91 éves tévés legendára, hogy mint mondja, amíg él, nem bocsát meg neki. Ugyanis Rózsa szerint a felesége halálát követően Vitray Tamás „kvázi” elárulta őt. A húszéves sérelmét a Blikk talk! című műsorban osztotta meg. Hogy mi volt pontosan a haragja oka? Azt Rózsa György nem mondta el.

„Nincs szakmai konfliktusunk Tamással, csak nem vagyunk barátok. A saját szemszögéből mindenki úgy magyaráz mindent, ahogy akar, de én úgy éreztem, hogy az életemnek egy nagyon fontos pontján, pont Éva halálát követően, kvázi elárult engem. Magyarán nem úgy viselkedett, mint korábban. Holott mi a legjobb barátok voltunk, nekem az atyai jóbarátom, a mentorom volt Tamás” – magyarázta Rózsa.

Így folytatta: „A kis sérelmeket nem őrizgetem. Ha most megbántanál valamivel, akkor körülbelül három napig haragudnék, és amikor jönnél szembe az utcán, rihegnénk-röhögnénk tovább, mint korábban. De ha valaki ilyen mélyen, és az életem legrosszabb periódusában valami olyat tesz, amivel ennyire lesodor engem, akkor nálam az eltart, nem sokáig, „csak” huszonvalahány évig, és ha mindketten még élünk huszonvalahány évet, akkor is tartani fog” – jelentette ki Rózsa a Blikknek.

Az AcNews megkereste Vitrayt, aki szerint a „kvázi elárulás” fogalmát nem tudja értelmezni. Azt nem érti, mit jelent, de ezt már a médiában megszokta.

 „Valami nem stimmel ezzel a történettel. Nem értem, mit kellett volna tennem, azon kívül, hogy részvétemet nyilvánítottam, amikor Gyuri felesége meghalt. Miért több mint két évtizeddel később jut eszébe? Öt évtizedes ismeretségünk alatt soha, semmikor nem árultam el őt. És nem tudom, mit ért ezen volt kollégám – reagált a hírre Vitray Tamás. – Egy-két hónapja találkoztunk a Az üvegcipő bemutatóján, ahol én feleségemmel voltam. Ő az előttünk lévő sorban ült, hátrafordult, rám köszönt, és szívélyesen elbeszélgettünk. Soha nem voltunk haragban, ha valamiért neheztelt rám, meg kellett volna mondania.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés