ACNEWS

Őrjöngenek a sofőrök, megbénultak a hazai autópályák

Illusztráció / Fotó: Pixabay
Illusztráció / Fotó: Pixabay
Baleset, útépítés akadályozza a haladást a hazai sztrádákon, van, ahol több mint 8 kilométeres a dugó, az autósok a hajukat tépik.
Hirdetés
Ad image

Ritkán látható dugók miatt őrjöngenek a sofőrök a hazai autópályákon, baleset, útépítés, minden is bénítja a reggel forgalmat. Az M0-s autóút keleti szektorán, Vecsés térségében korábban egy személyautó a belső szalagkorlátnak ütközött. A 38-as kilométernél torlódás alakult ki az érintett szakasz mögött, mindkét irányban. Távolabb, szintén az M0-s autóúton, a 11-es főúti végcsomópont irányába súlyos baleset történt a 72-es kilométernél. Itt a torlódás meghaladta a 8 kilométert.

Az M2-es autóútról az M0-s felé tartók szintén jelentős, 8 kilométeres torlódásra számítsanak. Aki teheti, válasszon másik útvonalat. Eközben az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, Hatvan és Bag között a kiépített terelésben feltorlódtak a járművek, közel 3 kilométeres a kocsisor. Az M7-es autópályán, a Letenye felé vezető oldalon, Kápolnásnyék térségében munkavégzés zajlik. A 43-as és a 45-ös km között mozgó tereléssel egy sávot elzártak a forgalom elől. A torlódás 3 kilométeres – adta hírül az útinform.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés