ACNEWS

Ostoba antiszemita: letépte a görög zászlókat, mert izraelinek hitte

Egy Izrael-ellenes tüntető TikTokra akarta feltölteni tiltakozását az ország ellen. De buta mód egy görög zászlót tépett le.
Hirdetés
Ad image

Egy ostoba, Izrael-ellenes tiktokker lefilmezte magát, ahogy zászlókat tép le egy New Jersey-i étterem előtt. A nő szerette volna ország-világnak elmondani a Közel-Keleten zajló háborúról a véleményét, azonban a dolog egy ponton kicsit félre ment. Ugyanis összekeverte az izraeli zászlót a göröggel.

„Nézd ezt a sz*rt!” – mondja a nő a felvételen, miközben letépte az Efi’s Gyros előtt kifüggesztett görög zászlók sorát. Ezt követően a tiktokker elkezd a videón az étterem felszolgálóival üvöltözni, akik szemmel láthatóan értetlenül állnak az eset előtt. „Szabad Palesztinát, ribanc! Tudod, hogy népirtás van?!! Nem tűröm a cionizmust Montciairben!” – fejezte ki erőteljes véleményét a tiktokker egy maréknyi görög zászlóval a kezében. A környék legbarátságosabb görög étterme címet viselő gyroszos személyzete végül kimerészkedett a dühöngő nőhöz, hogy félve jelezzék neki, nem Izrael zászlója van a kezében.

„Micsoda? Tényleg? Ó, én azt hittem, hogy Izrael… Az én hibám.” – hangzott a megszeppent nő válasza. A New York Post információi szerint az eset kapcsán az étterem tulajdonosa, Efi Mihalis is megszólalt, alátámasztva az eset valósságát. Azt azonban kiemelte, hogy a félreértés nem most, hanem még márciusban történt. Mindössze a videó terjedt el csak később. Kiemelte, hogy az eset nem megtervezett volt, ahogy sokan hiszik, tényleg letépte a háborgó nő a zászlókat. Ami miatt Efi feljelentést is tett a rendőrségre.

Az azonban továbbra sem világos, hogy miért osztotta meg végül Ambamelia a videót. A legtöbben gúnyolódnak rajta a kommentek között vagy éppen azt próbálják megtudni, mi vitte erre a döntésre.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés