ACNEWS

Tarlós István lealázta Vitézy Dávidot

Fotó: Youtube /Képernyőkép / ATV
Fotó: Youtube /Képernyőkép / ATV
A volt főpolgármester interjújában üzente a bosszúálló Vitézy Dávidnak, ha őt besározza, akkor elővesz egy rejtélyes levelet.
Hirdetés
Ad image

Tarlós megdöbbentő, fenyegető üzenetet küldött Vitézynek a 24-nek adott interjújában, miszerint őriz egy rejtélyes levelet, amit a MÁV vezetése írt neki, és abban panaszkodnak rá a szaktudás hiánya miatt. Tarlós erős felütéssel kezdett, szerint Vitézy jobban kommunikál, mint amennyire a közlekedéshez ért. Még csak középfokú végzettsége sincs a közlekedési szakmából. Kijelentette azt is, hogy Vitézy csak öt hónapig volt a közlekedésért felelős államtitkár, ebből 2 hónap a nyári szabadságra esett.

Középfokú közlekedési képzettsége nincs

„Vitézy Dávid nagyon érdekes személyiség. Leegyszerűsítve: valamikor én neveztem ki, és én rúgtam ki. Nem véletlenül történt. – idézte fel a lapnak Tarlós. – Dávid az én tapasztalatom szerint nem egy túl gátlásos ember. A kommunikációs képességei lényegesen meghaladják a tényleges tudását. Ő úgy lett első számú közlekedési szakértő, hogy még középfokú közlekedési képzettsége sincs. Nem lehet valaki jogtanácsos vagy ügyvéd jogi végzettség nélkül. Nem lehet valaki belgyógyász vagy szülész orvosi képzettség nélkül. Szerintem közlekedési szakember sem nagyon lehet valaki közlekedési képzettség nélkül. Ráadásul eddig minden megbízatását a Fidesz révén kapta, és ha jól utánanéz, akkor tulajdonképpen minden állásából menesztették.”

A végén eszembe jut és előhúzom a levelet

„…Vitézy egy intuitív autodidakta, abba kéne hagyni már ezt a közlekedési szakemberezést… Nem kéne Krisztusból bohócot csinálni. Ez éppen olyan, mint hogy mindig azt írják, korábbi közlekedési államtitkár. Mennyi ideig volt Dávid közlekedési államtitkár, öt hónapig? És abban benne volt a két vakációs hónap, a július és az augusztus is. Megmutassam, hogy a MÁV vezetőségéből milyen levelet írtak nekem 2022-ben, hogy mi a véleményük Dávid felkészültségéről MÁV-ügyekben? Nem akarom kínos helyzetbe hozni, de hogyha nagyon sokat pattog, meg a HÉV-ügyekben megpróbál engem is sározni, akkor még a végén eszembe jut, és előhúzom ezt a levelet” – mondta Tarlós.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés