ACNEWS

Vízbe zuhant markolóban lelte halálát a hatgyermekes édesapa

Illusztráció / Kép: Pixabay
Illusztráció / Kép: Pixabay
Tragikus kimenetelű balesethez riasztották a mentőket és a rendőröket Zsadányba. A vízbe merült munkagépből már csak a bajba jutott vezető holttestét tudták kiemelni.
Hirdetés
Ad image

Nagycsaládos édesapa szenvedett halálos balesetet, miután markológépével véletlenül beleborult egy horgásztóba a Békés vármegyei Zsadányban – tudósított a koroshircentrum. A tragikus eset szerdán, késő délután történt. Az RTL hiradójának beszámolója szerint a férfi munkagépével a közeli főcsatorna mellett állt meg, egy kisebb gáton. Markológépével a tavat töltötte fel kaviccsal, amikor véletlenül letolatott a gátról. A markológép hirtelen megbillent és vezetőjével együtt a főcsatornába zuhant.

A férfi helyszínen tartózkodó kollágái azonnal odasiettek, hogy kimentsék bajba jutott társukat. Mivel a munkagép viszonylag mély vízbe esett – a vízből éppen csak kilátszott a teteje – nem tudták azonnal kiemelni őt. Testét csak nagyjából tizenöt perccel később hozták felszínre. Az időközben kiérkező mentők hosszasan küzdöttek a megmentéséért, ám nem jártak sikerrel, már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A kivonuló rendőrök a baleset helyszínén adatokat gyűjtöttek, büntetőeljárás megindítására nem került sor.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés