ACNEWS

Őrület az autópályákon, van, ahol 11 kilométeres a dugó

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Összeomlott az M1-es, az M5-ös autópálya, de a hajukat tépik a sofőrök az M0-ás körgyűrűn is, ahol már 11 kilométeres a dugó.
Hirdetés
Ad image

Őrület, mi folyik a hazai autópályákon. Az még hagyján, hogy a felújítási munkák miatt kilométeres kocsisorok araszolnak a dugókban, de balesetek is lassítják a forgalmat. Az M0-s autóút, déli szektorán a Hárosi Duna-híd dilatációs szerkezetét javítják. Emiatt a 17-es és 14-es km között, az M1-es autópálya felé vezető oldalon lezárták a gyűjtő-elosztó és a külső sávot. Az erős forgalom és a munkavégzés hatására már kora reggel óta több mint 11 kilométer hosszan torlódtak össze a járművek. Aki teheti, inkább a városon keresztül kerüljön, mert a menetidő többlet akár 1 óra is lehet – javasolta az utinform. 

Ugyanakkor az M0-s autóút északi szektorán, az M2-es autóút csomópontjában, a 71-es km-nél lerobbant egy teherautó. Az M3-as autópálya felé a külső sávot lezárták. Eközben az M1-es autópályán, Mosonmagyaróvár térségében, a 166-os és a 156-os km között a Budapest felé vezető oldalt újítják fel. A főváros felé tartókat a belső sávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik. 

De baleset történt az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 27-es km-nél Ócsa térségében. Az érintett szakaszon helyszínelés zajlik, lassulásra, kisebb torlódásra kell számítani. Ha ez nem lenne elég, szintén az M5-ös autópályán a Budapest felé vezető oldalon, az M51-es autóúti csomópont közelében, 16-os és a 14-es kilométer között a kiépített terelésnél a külső sávot lezárták. Itt több mint 1 kilométeres a kocsisor.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés