ACNEWS

Lebuktatta a diákjával szexelő igazgatót a komáromi takarító néni

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Sokkot kapott a látványtól a néni, amikor gyanútlanul benyitott a tanterembe, ahol épp az igazgató szexelt egy diáklánnyal.
Hirdetés
Ad image

Lebuktatta a diákjával szexelő komáromi iskolaigazgatót a takarító néni, aki sokkot kapott a látványtól, amint akció közben rányitotta a tanterem ajtaját a főnökére és annak diákjára. Az ügyből eget verő botrány lett, miután a takarító néni a szülői értekezleten elcsacsogta a látottakat. A szülők persze otthon elmondták a gyerekeknek, másnap már az egész iskola tudta, melyik teremben mi történt. Így derült fény arra is, hogy a diáklány éppen az igazgató miatt szakított a barátjával – írta a blikk.

Szexuális visszaélés miatt nyomoznak

A szülők hétfőn e-mailt kaptak, amiben értesítették őket, hogy az iskola igazgatója közös megegyezéssel távozik posztjáról. Csütörtökön pedig szülői értekezleten tájékoztatják őket a részletekről. A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság a lappal közölte, hogy az ügyben hatalmi vagy befolyási viszonnyal visszaélve elkövetett szexuális visszaélés miatt eljárás indult. Azóta eldőlt: az iskola igazgatója közös megegyezéssel távozik. Állítólag korábban több lány is panaszkodott már az igazgató illetlen viselkedésére és üzeneteire. A botrányt tetézi, hogy a lap szerint a pedagógusok a súlyos bűncselekmény kapcsán kihallgatták a diákokat anélkül, hogy a szülők jelen lettek volna. Miközben végig ott ült az érintett igazgató is.

Megfélemlítették a diákokat

„Azzal kezdték, hogy amit mondok, az jegyzőkönyvbe kerül – panaszolta az egyik diák. – Nekik semmilyen joguk nincs arra, hogy az iskola tanulóinak szabadságát fizikailag korlátozzák, ezzel alapjogainkban sértettek meg minket. Megfenyegettek, hogy ne beszéljünk az igazgatóval kapcsolatos eseményekről és a kihallgatásról. Az igazgató stresszelt, dadogott, nagyon remegett a hangja. Jött a kérdésekkel, hogy kitől mit hallottam. Elkezdett fenyegetni, hogy következményei lesznek ha tudok valamit és most nem mondom el. A nyomás miatt elmondtam, hogy tudok a pletykáról, de neveket nem említettem.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés