ACNEWS

Varga Viktor az igazi pofont a Sztárbox ringjén kívül kapta

Fotó: Varga Viktor
Fotó: Varga Viktor
Amint véget ért a Sztárboxban a mérkőzése, Varga Viktor sokkal nagyobb pofont kapott a ringen kívül, mint a mérkőzésen bárikor.
Hirdetés
Ad image

Megrendítő pofont kapott Varga Viktor a Sztárbox műsor után, amikor a ring mellett összefutott a volt szerelmével és a jelenlegivel is. Az extrém énekes a győztes meccse után Lilit, a volt barátnőjét nagy öleléssel üdvözölte. Majd a mellette álló szőke lányhoz fordult, akivel forró csókban olvadt össze. Lilinek meg nagyra kerekedett a szeme a látványtól. Úgy kirohant a Sztárbox stúdiójából, hogy talán azóta sem állt meg.  

„Ah, vannak itt szerelmi bonyodalmak, de már nincs is kedvem ezzel foglalkozni. Már ott tartok, hogy nem szeretem elhívni egyik barátnőmet sem. Mert most is, lejövök a ringből, és egyből megy a balhé. És itt is ezzel kell foglalkoznom. Elég volt. Én egy szabad ember vagyok továbbra is” – mondta a meccs után a storynak az énekes. Varga Viktor viszont nagyon örült, hogy a szülei, a barátai, a zenésztársai élőben szurkoltak neki. És annak ellenére, hogy beteg volt, végül legyőzte Sánta Lacit a ringben.

„Öt-hat napot feküdtem, csak esténként egy-egy rövid kesztyűzésre tudtam lemenni, egyébként nyomtam az ágyat. Nem tudtam, bírni fogom-e a mérkőzést, és amúgy nem is bírtam. Már az első menetben alig kaptam levegőt. Ráadásul Laci nagyon kemény ellenfél volt, le a kalappal előtte.” Viktornak egyébként egy éve semmi másra nincs ideje, csakis az edzésre. Bár hétvégenként 3-4 koncertje van, a zeneszerzés háttérbe szorult.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés