ACNEWS

Óriási üzlet – kokaint adtak a pizza mellé

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Egy jövedelmező, de illegális üzleti ötlet miatt rács mögé került az étteremtulajdonos: aki a 40-es számút rendelte, kokaint is kapott köretként.
Hirdetés
Ad image

A 40-es számú pizzaspecialitás vásárlói, imádták a köretet. „Egy csomagolt adag kokain volt a pizza mellett” – számolt be az ügyvezető a Facebookon. A rendőrség felfigyelt erre az üzleti modellre, és a nyomozás során számos további bűncselekményre is fény derült.

A rendőrök egy élelmiszer-ellenőrzés során jöttek rá, hogy miről is szól a pizzaspecialitás. A pizzériát ezt követően a kábítószeresek megfigyelés alá helyezték. Nemcsak azt derítették ki, hogy a pizzéria nagyon népszerű. A 36 éves düsseldorfi vendéglős már több drogügyletbe is belekeveredett.

Amikor a rendőrök bekopogtak az étteremtulajdonos ajtaján, a hatóságok szerint további bizonyítékokat találtak. A 36 éves férfi egy kábítószerrel teli táskától akart megszabadulni, és kidobta azt az ablakon. „Egyenesen a rendőrök karjaiba esett” – nyilatkozta az ügyészség. Lefoglaltak 1,6 kilogramm kokaint, 400 gramm kannabiszt és 268 ezer euró készpénzt.

A vendéglős szabadlábra került, és a pizzéria alig két nappal később újra kinyitott: A 40-es számú bestseller is visszakerült a pizzapultra. A nyomozók ezután úgy döntöttek, hogy felkutatják az étteremtulajdonos beszállítóit. Egy 22 éves oroszra bukkantak, aki több kiló kokaint és marihuánát csempészett. Végül egy 30 éves és egy 28 éves cimborájával együtt letartóztatták – írja a krone.at.

A kábítószer mellett fegyvereket, készpénzt és luxusórákat is lefoglaltak több. Két kannabiszültetvényt is lefüleltek. Miután a 36 éves kokainpizzás vendéglős sikertelenül próbált külföldre menekülni, őt is letartóztatták.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés