ACNEWS

21 kilométeres dugó volt az M0-son, egész Budapest beállt

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Elképesztő, 21 kilométeres dugó volt az M0-s körgyűrűn, emiatt Budapesten is estig megbénult az autós forgalom.
Hirdetés
Ad image

Soha nem látott dugó miatt panaszkodtak kedden az ásítozóan üres biciklisávok, a lezárt Lánchíd mellett várakozó budapesti autósok. Tény, hogy úgy állt a főváros forgalma, mint katiban a gyerek.

Az Útinform tegnapi közlése szerint a körgyűrűn hajnalban baleset történt, amit reggel 17, délre már 21 kilométeres volt a dugó. Mindenkinek azt tanácsolták, hogy Budapesten keresztül kerülje el az M0-ást. Emiatt zúdult rá a forgalom a fővárosra. Volt olyan autós, aki arra panaszkodott, hogy az áruházhoz vezető, 10 kilométeres utat 2 óra alatt tette meg. És ugyanennyi idő várt rá hazáig.

Ma reggel az M0-s autóút déli szektorán, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a Hárosi Duna-híd dilatációs szerkezetét javítják. A 17-es és 14-es km között két sáv járható. Eközben az M1-es autópályán, Mosonmagyaróvár térségében, a 166-os és a 156-os km között a Budapest felé vezető oldalt újítják fel. A főváros felé tartókat a belső sávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik. Ugyanakkor az M5-ös autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, a 67-es jelű Lajosmizse csomópontban lezárták a fel és lehajtó ágat, valamint a pihenőbe sem lehet behajtani.

De az M3-ason sem rózsás a helyzet, burkolatfelújítási munkákat végeznek Gyöngyös és Kál között. Ezért a 85-ös és 91-es km között, a Vásárosnamény felé vezető oldalt lezárták, a forgalom az ellenkező oldal belső sávján halad. Budapest felé a leállósáv és a külső sáv vehető igénybe.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés