ACNEWS

Mit tudhat? Sallai Nóra néha kinyitja a szemét

Archív. Fotó: TV2
Archív. Fotó: TV2
Hirdetés
Ad image

Sallai Nóra és kisfia szeptember végén tartottak hazafelé egy születésnapi buliról, amikor balesetet szenvedtek. Egy kereszteződésből kanyarodtak ki, mikor beléjük csapódott egy BMW-s. Az ötéves kisfiút a helyszínen újraélesztették, de sajnos pár nappal később a kórházban végül belehalt a sérüléseibe. A színésznőt a baleset után egy budapesti kórház intenzív osztályán kezelték. A kollégái felhívást intéztek a közösségi médiában és véradásra kérték az embereket, miután vérre is szüksége volt a súlyos sérülései miatt.

Sallai Nóra férje korábban azt nyilatkozta, hogy felesége már valamivel jobban van, de továbbra is válságos az állapota és hosszú rehabilitációs időszak vár rá. Nem sokkal később újabb hírek érkeztek, miszerint Sallai Nóra lekerült a lélegeztető gépekről és önállóan lélegzik, de továbbra is mesterséges kómában tartják. Most pedig a Blikk arról számolt be, hogy a színésznőt átszállították egy Budapest környéki rehabilitációs intézetbe. A források szerint az állapota továbbra is súlyos, de minimálisan javuló tendenciát mutat.

„A napokban átszállították őt egy rehabilitációs klinikára. Miután lekerült a lélegeztetőgépről, néhány napig megfigyelték, hogy mennyire stabilan és biztosan képes önállóan lélegezni. Mivel nem volt semmi gond, nem látták indokoltnak, hogy továbbra is az intenzív osztályon kezeljék.” – mondta a neve elhallgatását kérő informátor. Hozzátette, hogy az orvosok és a család közösen döntött a színésznő átszállításáról. „Nóri állapota minimálisan javuló tendenciát mutat, de még mindig rendkívül súlyos. Már nem altatják mesterségesen, de egyelőre nincs is magánál, ehhez még kell egy kis idő. A szemét viszont egyre gyakrabban nyitja ki, ami jó jel.” – állította a forrás.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés