ACNEWS

10 világsztárról derült ki, soha nem nézik meg saját filmjeiket

Illusztráció / Kép: Pexels
Illusztráció / Kép: Pexels
Nincs egyedül, ha nem szívesen nézi vissza azokat a videókat, melyekben szerepel. Világsztárokkal is előfordul hasonló.
Hirdetés
Ad image

Világsztárok, lábaik előtt hever a világ, azonban ha tehetik, soha nem nézik meg a filmjeiket, amelyek ikonná emelték őket – a bien.hu meglepő listát tett közzé.

A kétszeres Oscar-díjas Meryl Streep korunk talán legnagyobb színésznője. Saját filmjeit kizárólag a premiereken hajlandó megnézni, egyébként soha. Eltökéltségében odáig ment, hogy magyarázatot sem adott a miértre.

Adam Driver ellenben elmondta, miért nem hajlandó végignézni egyetlen saját filmjét sem. Színházi színészként kezdte a pályáját és így soha nem volt alkalma utólag megnézni alakításait. Filmszínészként pedig megőrizte e szokását. „Nekem elég, ha úgy érzem, jó voltam” – jelentette ki egyszer. Saját bevallása alapján egyedül a főszereplésével készült Star Wars filmet nézte meg, mégpedig kíváncsiságból. „Nagyrészt zöld háttér előtt forgattam a stúdióban, ahol azt mondták, hogy fénykardom van, mögöttem az űr és minden nagyon jól néz ki, csak képzeljem őket oda. Látni akartam, milyen lett a végtermék a vásznon, ezért aztán megnéztem a filmet”.

Megan Foxot egy interjú során meglepték, klipeket mutattak neki régebbi alakításairól. Sokkolták őt a látottak, hangosan ki is fakadt: „Hányingerem van, öljetek meg. Miért teszitek ezt velem? Furcsa visszanézni magam, hiszen azóta már annyit nőttem, rá sem ismerek régi önmagamra. Ahogy nézem azt a lányt, legszívesebben megölelném.”

A világ egyik legismertebb férfi sztárja, Johnny Depp immár 45 jelentős filmszerepet tudhat a tarsolyában, de mindegyiktől elhatárolódik. „Ha vége a forgatásnak, az én szerepemnek is vége és onnantól már semmi dolgom a filmmel. Nem szeretem visszanézni magam, ezért elkerülöm, amikor csak tudom.” – jelentette ki egyszer.

Jared Leto egyike a rendezők és a nézők kedvenceinek, kapott már legjobb mellékszereplőnek járó Oscart is. Gyakorlatias megfontolásból nem nézi meg a filmjeit, hiszen tudja, hogy végződnek. Ezen kívül úgy érzi, hogy szakmailag is hátrányos lehet számára saját alakításainak tanulmányozása. „Ha visszanézem magam, akkor vagy tetszik, amit csináltam, vagy nem. Ha az utóbbi a helyzet, akkor legközelebb, amikor dolgozom, kevésbé leszek magabiztos. Ha pedig tetszik, akkor megvan az esélye, hogy legközelebb ismétlem magam, aminek semmi haszna nincs.”

Reese Witherspoon bájos szőkeségből a producerségig fejlődött, határozott személyiségét egy beszélgetős showban is megvillantva vallott arról, miért nem nézi meg a saját filmjeit. „Ki szeretné visszanézni magát a vásznon? Nálam ez csak öngyűlölethez vezetne. Miért akarnám látni magam, amint hülyén festek és úgy teszek, mintha valaki más lennék?”

Tom Hanks mára igazi ikonná vált, kevesen érnek fel hozzá népszerűségben. Számtalan klasszikus filmet készített, ám egyiket sem nézte meg. „Óriási hiba lenne újranézi az alakításaimat. A színészetben sosem tanuljuk meg, mit kell csinálni, csak azt, hogy mit nem szabad csinálni. A régi filmek viszont nem változnak.”

A karakteres Javier Bardem – egyébként Penelope Cruz férje – jó érzékkel választott érdekes szerepeket, igazi karaktereket keltett életre a vásznon, de egyiket sem szeretné újra látni. „A karakterek közel állnak hozzám a mai napig, de az alakításomat nem szeretném látni. Sem az orrom, sem a röhejes hangom, vagy a szemem. Nem, nem bírnám!”

Julianne Moore ízig-vérig színésznő. Imád játszani, filmezni, de filmet nézni már nem annyira. Egészen messzire megy a saját filmjeivel kapcsolatban, még a premieren sem hajlandó őket megnézni!

Napjaink egyik legkeresettebb filmszínésze Joaquin Phoenix, aki azonban soha nem szeretné magát úgy látni, ahogyan a kamera őt. „Néha elfog a kíváncsiság, de mindig azt mondom: nem. Csak negatív hatással lenne további munkáimra.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés