ACNEWS

Káosz az autópályákon, letérdelt az M0-ás körgyűrű

Illusztráció / Fotó: Pixabay
Illusztráció / Fotó: Pixabay
Hétvégén sincs szerencséje az autósoknak, ha nem az útfelújítások, akkor balesetek bénítják meg a közlekedést a sztrádákon.
Hirdetés
Ad image

Káosz van az autópályákon, letérdelt az M0-ás körgyűrű az útfelújítások és balesetek miatt. Az M0-s autóút és az M1-es autópálya csomópontjánál több fel- és lehajtóágát zártak le. Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldaláról az M0-s autóútra, a 22-es km-nél található Sasfészek-tó pihenőhelyen keresztül visszafordulva tudnak áttérni a közlekedők. Az ellenkező oldalról érkezők az 1-es főútra a Tópark csomópontnál az M0-s autóúton visszafordulva, vagy csak tovább haladva tudnak lehajtani. Akik pedig az M1-es autópálya országhatár felé vezető oldalára szeretnének felhajtani az 1-es főútról, azok a 22-es kilométernél tudnak felhajtani a sztrádára. 

Az M0-s autóút déli szektorán, Szigetszentmiklós térségében, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, egy személygépjármű és egy kamion összeütközött. A 16-os km-nél, a külső sávot lezárták – írta az utinform. A torlódás több mint 3 km.

Eközben az M3-as autópályán, a Vásárosnamény felé vezető oldalon a 85-ös kilométernél, a terelés miatt több mint 5 kilométeres torlódás alakult ki. Az M1-es autópályán, Mosonmagyaróvár térségében, a 166-os és a 156-os km között a Budapest felé vezető oldalt újítják fel. A főváros felé tartókat a belső sávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik, ott is nagy a káosz.
 Az M5-ös autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, a 67-es km-nél felújítási munka miatt lezárták a fel és lehajtó ágat. Ha ez nem elég, a pihenőbe sem lehet behajtani. A főváros felé tartókat a belső sávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik, hatalmas a dugó.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés