ACNEWS

Kiborult az utas, akinek 4 kutyáját hagyta el egy légitársaság – Videó

A neten terjed az a megdöbbentő videó, amelyen egy kétségbesésésben magát földre vető utas látható, akinek 4 kutyája tűnt el egy repülőút során.

Hirdetés
Ad image

A neten terjed az a megdöbbentő videó, amelyen egy kétségbesésésben magát földre vető utas látható, akinek 4 kutyája tűnt el egy repülőút során.

„Hová lettek a kutyáim? Hol vannak? Lehetetlen, hogy eltűntek! Ők az életem részei, olyanok, mint a gyerekeim” – zokogott a Fülöp-szigetekről érkező brazil turista, aki a törökországi Isztambulban szállt át, ahol nem találta a feladott kutyáit.

Joao Paulo de Costa, 4 kutya tulajdonosa a szabályoknak megfelelően feladta a repülőútra négylábú barátait. Isztambulban leszállás után a légitársaság közölte vele, hogy az ebek nem érkeztek meg, nem találják őket.

A férfi kétségbeesésében sírva fakadt, sikoltozva vetette magát a földre a repülőtéren az emberek döbbent tekintete előtt. Segíteni rajta senki sem tudott, ám többen együttérzésüket fejezték ki. Élete légmegrázóbb pillanatát egy nő lefilmezte, és kitette TikTokra, ahol azonnal elterjedt.

 

 

 

A képek sokkolták a netet, és több ezer kommentelő szólt hozzá a szívszorító felvételhez.

Sokan csodálkoztak a történteken, mások pedig elárulták, hogy saját bőrükön éltek át hasonló élményeket: „Soha nem fogod megérteni ezt a videót, amíg nem éreztél olyan szeretetet, amit egy kutya tud adni.”  „Majdnem sírtam, megértem a kétségbeesésedet” „Hogyan lehetséges, hogy egy légitársaság nem tud gondoskodni az állatokról, amelyeket felvesz?” – írták  a képkockákhoz.

Szerencsére a történet a happy enddel végződött, és a férfi újra magához ölelhette a kutyáit.

Az Instagram-profilján közzétett videóban elmagyarázta, hogy a Fülöp-szigetekről indult el Svájcba, de Törökországban át kellett szállnia. A következő járatát azonban törölték, ekkor információkat kért a kutyáiról, és senki nem tudott neki semmit mondani, így teljesen kétségbeesett – írta meg a La Repubblica.

 

 

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés