ACNEWS

Gyönyörű nevet kapott MÁZS ötödik gyermeke

A napokban világra jött Mészáros Árpád Zsolt ötödik gyermeke, Ámor, akinek születése körül alaposan összekuszálódtak a dolgok.

Hirdetés
Ad image

A napokban világra jött Mészáros Árpád Zsolt ötödik gyermeke, Ámor, akinek születése körül alaposan összekuszálódtak a dolgok.

Hatalmas boldogság érte a magyar színészt. Nemrégiben ötödszörre is apuka lett, így már a negyedik fiúval bővült a család. A színésztől megtudtuk, az anyuka, Kriszta is remekül van, egyelőre még kórházban tartják.

„Minden a legnagyobb rendben van. Tökéletes a kisfiú, nagy a boldogság. Nagyon jó orvosunk van, hálás vagyok a magyar egészségügynek, hiszen újra bebizonyították, hogy 300%-os odaadással dolgoznak miden nap” – kezdte izgatottan az AcNewsnak Mészáros Árpád Zsolt, akit váratlanul ért a kisfia születésének napja.

„ Január 7-én született, pedig 14 -ére volt kiírva, szóval hirtelen jött a dolog. De ne is rohanjunk ennyire előre… Az utolsó két hét igazi ámokfutás volt. Decemberre mindent előkészítettünk, gyönyörű volt a gyerekszoba, ruhák, kiságy stb. El se hittük, hogy minden ennyire klappolhat 2023-ban. A kedvesem, Krisztina pedig kijelentette, hogy ő a hátralevő időt már fél lábon is kihúzza. Bár ne mondta volna… Aznap előadás után, otthon kijöttem a zuhanyból, kimentem az erkélyre levegőzni, amikor óriási üvöltésre lettem figyelmes hajnali 1-kor, még az utcára is kihallatszott. Egyből bepánikoltam, hogy biztos megindult a szülés, aztán a kisszobába érve láttam, hogy Kriszta térde teljesen kicsavarodott egy korábbi sportsérülés miatt. Egyből hívtuk a mentőket, a terhes kismama pedig gipszben járt onnantól” – mesélte lapunknak a színész.

„Mindeközben el kellett repülnöm Dubajba egy világkiállításra. Amikor hazaértem fáradtan, a kedvesem már a repülőtéren várt. Egyenes utunk vezetett a kórházba, onnantól kezdve pedig vártuk a babát. Egy hatórás vajúdás után pedig végül megszületett egészségben a negyedik fiam, és egyben az ötödik gyermekem, aki egy igazi szerelembaba. A neve is ezt igazolja, hiszen a Mészáros Ámor nevet kapta.”

Lapunknak, a boldog anyuka is nyilatkozott.

„Földöntúli érzés van bennem. Nagyon furcsa hogy van itt egy kis emberke, aki nem is lehetne, és néz a kis gomb szemével. Felbecsülhetetlen” – mondta az AcNewsnak Kriszta, majd elárulta, hogy Ámor egy igazi csodababa.

„Nem lehetett volna gyermekem, de meghallgattak a fentiek, és persze sokat is tettünk érte. Valentin napra volt kiírva, de valószínűleg a front befolyásolta a korábbi érkezését. Egyik pillanatban még otthon tevékenykedtem, a másikban már a kezemben volt a baba. A lábfájást és a császárt, mindent feledtet most a gyermek.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés