ACNEWS

2024. September 20.   |   Friderika napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Szexmunkás tanácsa: soha nem fordíts hátat (18+)

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Egy tapasztalt szexmunkás tudja, hogy a szakmájában veszélyes helyzetekbe kerülhet az ember. Itt vannak a tanácsai.
Hirdetés
Ad image

A 44 éves Andrea Rindisbacher tudja, hogy a saját biztonság állandó kérdés a szexmunkások számára. Még akkor is, ha elmondása szerint ritkán tapasztalt veszélyes helyzeteket. A fiatalabb kolléganőknek azt tanácsolja, hogy legyenek óvatosak: „Soha, soha, de soha ne fordíts hátat a vendégnek. Ezt az aranyszabályt nem szabad megszegni. Még akkor is, ha a vendég a zuhany alatt van. Az irányításról sem szabad soha lemondani”.

Rindisbacher a saját védelme érdekében a mindennapi domina-munkájában mindig ugyanígy jár el: „Az én esetemben előre telefonálnak, találkozunk és egyeztetjük az általános feltételeket. A pénz átadása előtt megbeszéljük, hogy mi az elvárás. Ezután elrakom a pénzt, a vendéget a kínzókamrába vezetem, és kezdődik a játék”.

A domina a múltban is tapasztalt olyan helyzeteket, amikor kényelmetlenül érezte magát a bőrében. „Amikor a dolgok kellemetlenek, mindig igyekszem nyugodt maradni és pszichológiai szinten befolyásolni. Nem szabad agresszívvá válni. Sokszor én is hárítok, és azt mondom, hogy más hívást várok, nem stimmel a kémia köztünk, vagy valami ilyesmi. Aztán visszaadom a pénzt, és kedvesen megkérem a vendéget, hogy távozzon” – árulta el a Blicknek.

A szexmunkás mindezt azért mondta el, mert nemrégiben egész Svájcot megrázta mikor kiderült, hogy Bernhard Diethelm állami tanácsos megfojtott egy dominát. Az ügyészség négy év börtönbüntetést követel az ügyében.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!