ACNEWS

A fedélzeti vécén lehelte ki lelkét a pilóta

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
A Latam légitársaság fedélzetén hatalmas dráma bontakozott ki, mikor a kapitány kiment a mosdóba, majd hirtelen összeesett.
Hirdetés
Ad image

Egy Boeing 787-es gép este 10 óra körül szállt fel Miamiból Santiago de Chilébe. A repülőgép elérte utazómagasságát, minden a tervek szerint haladt a Latam légitársaság 505-ös járatán. Körülbelül három óra elteltével az egyik pilóta elhagyta a pilótafülkét, hogy kimehessen a mosdóba.

Nem sokkal később a férfi eszméletlenül összeesett. A légiutas-kísérők azonnal megkezdték az újraélesztést. Kiderült: a férfinek megállt a szíve. „Már korábban is rosszul érezte magát” – jelentette később a személyzet.

Összesen három pilóta volt a fedélzeten, köztük két kapitány. Az incidens során a két megmaradt egyenruhás úgy döntött, hogy nem tervezett leszállást hajt végre Panamában. Az Aviation Herald szerint a gép mindössze 28 perccel később földet ért a panamavárosi kifutópályán – írja a blick.ch.

A gép fedélzetén tartózkodó mentősök azonban már nem tudnak többet tenni a pilótáért. A férfi a gép fedélzetén meghalt. A légitársaság nem közölte a férfi életkorát. A légitársaság a helyi médiának azt mondta: „Mélységesen megdöbbentett minket az eset, és őszinte részvétünket fejezzük ki alkalmazottunk családjának”.

Elmondásuk szerint a férfi 25 évig dolgozott a légitársaságnál. „Mély hálával tartozunk értékes hozzájárulásáért, amelyet mindig is az elkötelezettség, a professzionalizmus jellemzett”.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés