ACNEWS

Szörnyethalt egy fotós Szőkéden, kukásautó gázolta el

A szerencsétlenül járt férfin már a mentők sem segíthettek Fotó: TV2Tények
A szerencsétlenül járt férfin már a mentők sem segíthettek Fotó: TV2Tények
Gyászol a baranyai falu: nemrég vesztette el az édesanyját a tragikus sorsú férfi, akihez két mentőautó is szirénázva rohant.
Hirdetés
Ad image

Alig 300 lelket számlál a Baranya vármegyei falucska, melynek lakói a tragédia hírére hitetlenkedve csóválják a fejüket. Mindannyian jól ismerték azt a 45 éves férfit, aki az édesapjával élt együtt és a természetfotózás volt a hobbija. Hétfőn is a munkájának hódolt, vadállatokat fényképezett Szőkéd és Áta között, a határban.

A Tények úgy tudja, a férfi a két település közötti erdős területen fotózott a tragikus baleset előtt a szántóföldet az úttól elválasztó erdősávban. Amikor kilépett a fák közül az útra, gyalog indult tovább. Picit később érkezett a szemétszállító autó, melynek sofőrje figyelmetlenül lehajtott az aszfaltról, hogy elférjen a keskeny úton egy szembejövő autós mellett. A kukásautó vezetője nem vette észre a férfit, akit elgázolt. A szerencsétlenül járt fotós életért sokáig küzdöttek a mentősök, de már nem tudták megmenteni, belehalt a súlyos sérüléseibe.

„A baleset helyszínére azonnal két földi mentőegységünket riasztottuk, ahol a kollégáink egy középkorú férfit találtak, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett a gázolás következtében, hogy az életét az elhúzódó traumás újraélesztés ellenére sem lehetett megmenteni” – közölte a tévével az Országos Mentőszolgálat. Az ügyben a rendőrség büntetőeljárást indított.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés