ACNEWS

Izrael visszavágott ma hajnalban: 200 Hamász bázist bombázott

Fotó: SkyNews-Youtube képernyőkép
Fotó: SkyNews-Youtube képernyőkép
A harmadik ellencsapásban több mint 200 terroristák által lakott célpontot semmisített meg az izraeli légierő.
Hirdetés
Ad image

Keserves ébredést hozott a Hamász számára a szerda hajnal. A terroristák hatalmas robbanássorozatra riadtak a gázai Al-Furqan negyedben. Izrael tartja magát az ígéretéhez, folytatja a brutális válaszcsapást a szombat hajnali merényletre reagálva.

Az izraeli légierő több tucat vadászrepülőgépe több mint 200 célpontra mért csapást a gázai Al-Furqan negyedben. Ezt az Izraeli Védelmi Erő jelentette a Twitteren szerdán hajnalban. Azt írják, „ez az a terrorista gócpont, ahonnan a Hamász tervezi és hajtja végre támadásait. Ez a 3. ellencsapás a térségben az elmúlt 24 órában”, összesen 450 célpontot támadtak ez idő alatt – derült ki a telex.hu írásából.

A CNN-re hivatkozva közölte, hogy szerda hajnalra már a 1200-ra nőtt a Hamász támadásában meghalt izraeli áldozatok száma, a sebesülteké pedig meghaladta a 2700-at. Ezt az Izraeli Védelmi Erők szóvivője jelentette be. Mint mondta, a halálos áldozatok száma nem azért emelkedik, mert a harcok folyamatosak, hanem hanem azért, mert ahogy az idő múlik, izraeliek holttesteit fedezik fel a különböző településeken, ahová a Hamász beszivárgott, és ahol a mészárlásokat végrehajtották.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés