ACNEWS

2024. September 20.   |   Friderika napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Vérfürdő a tápboltban: kisfiú torkát tépte szét a kutya – VIDEÓ

Fotó: OMSZ
Fotó: OMSZ
“Ez a kutya kiugrott és egy az egyben elkapta őt, az ütőerénél, a torkát. Rögtön jött 3-4 mentő” – mondta a szemtanú.
Hirdetés
Ad image

Nemesnádudvaron tábla figyelmezteti az idegeneket, hogy harapós kutya van a kapu másik oldalán. Azonban nem ennél a kapunál, hanem a másiknál fogadta a házigazda a tápért érkező vásárlókat. Ott esett a kisfiú torkának a házőrző. A szülők, a szomszédok sokkot kaptak, ömlött a gyerek nyakából a vér. Mint kiderült, az állat hátulról megragadta a gyerek nyakát, amitől a földre esett és beverte a fejét a betonba.

Az apa azt kiabálta: „Segítség, elvérzik.” Az állat még ekkor sem engedte el. Tovább marcangolta és rázta a tehetetlen gyereket. Végül a gazdája húzta vissza az őrjöngő kutyát.

“Ez a kutya kiugrott és egy az egyben elkapta őt, az ütőerénél, a torkát. Rögtön jött 3-4 mentő” – mondta el egy környékbeli a sokkoló kutyatámadásról. Az AcNews információja szerint a gyermeket a pécsi kórház intenzív osztályán ápolják. Az állat amúgy rettegésben tartja a települést, a helyiek szerint nem először támadt, sőt eddig már két kutyát is megfojtott.

Kovács István, a település polgármestere arról beszélt a Tényeknek, hogy a kutya rendszeresen kiszökik. “Egy ilyen esetért mindig a tulajdonos, a kutya gazdája tehető felelőssé… nagytestű kutyát csak olyan ember tartson, aki tud a kutyának parancsolni” – vélte a polgármester… A szülők feljelentést tettek, a rendőrség gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt indított eljárást.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!