ACNEWS

2024. September 20.   |   Friderika napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Szexuálisan molesztálták a világsztárt gyermekkorában (18+)

John Stamos Fotó: YouTube/First We Feast
John Stamos Fotó: YouTube/First We Feast
Halottnak tettette magát, amíg a bébiszittere molesztálta.
Hirdetés
Ad image

John Stamos (a Vészhelyzet és a Glee – Sztárok leszünk! sztárja) most beszélt nyíltan először gyermekkorának traumatikus időszakáról. Elmondta, hogy hosszú évtizedekig úgy tett, mintha mindez meg sem történt volna. Mélyen eltemette magában az ezzel kapcsolatos érzéseit, ahogyan általában a hasonló bántalmazásokon átesett emberek teszik.

A színész egyébként rendszeresen kiáll a gyermekbántalmazás áldozatai mellett. Elmondta, hogy egyszer, amikor köszönőbeszédet írt egy díj átvételéhez, – amelyet a bántalmazott gyermekek érdekeinek képviseletéért kapott – elfogta az érzés, hogy beszéljen a saját élményeiről – írja a People.

„És akkor arra gondoltam: nem, ez az este nem rólam szól. Ez a gyerekekről szól. Majd elmondom, amikor eljön a megfelelő pillanat” – mondta a színész.

„Felnőttként sem akartam, hogy erről szóljanak a címlapok. Most viszont úgy éreztem, hogy itt az idő, beszélnem kell róla.” Visszaemlékezéséből kiderült, hogy 10 vagy 11 éves lehetett amikor szexuálisan zaklatta a bébiszittere. „Valahogy úgy viselkedtem, mintha halottnak tettetném magam, hogy végre abbahagyja. Nem volt túlságosan agresszív, de arra emlékszem, hogy nem volt jó” – mondta.

John Stamos nemrégiben írt egy könyvet az életéről és elcsodálkozott azon, hogy pusztán ezután ébredt rá arra, hogy bébiszitterének tettei teljes mértékben helytelenek voltak.

Stamos azóta már apa. Feleségével, Caitlin McHugh Stamosszal 2018 áprilisában fogadták örökbe kisfiukat, a most 5 éves Billyt. „Megmondom őszintén, ha megtudnám, hogy valaki ilyet tesz a fiammal, az egy teljesen más történet lenne” – zárta szavait.

(Nyitókép: John Stamos Fotó: YouTube/First We Feast)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!