ACNEWS

2024. September 20.   |   Friderika napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Államtitok: Putyin eddig 7-szer élte túl a halált…

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Vlagyimir Putyin időről időre meghal. 2005 óta rendszeresen. A legtöbbször tavaly, 2022-ben kellett volna elhunynia.
Hirdetés
Ad image

Egyelőre úgy tűnik, Putyin élt, él és élni fog…

Ahogy arról az AcNews is beszámolt, több forrás is azt állítja, hogy Putyin nemrégiben szívrohamot kapott és meghalt 71 éves korában a valdai rezidenciáján.

A Putyin kezelésében és újraélesztésében részt vevő egészségügyi személyzetet egy ideig a valdai rezidencia területén tartották fogva. De miután Nyikolaj Patrusev, az Orosz Föderáció Biztonsági Tanácsának titkára zöld utat adott, titoktartási megállapodás alapján feltételesen szabadon engedték őket. Most állandó tartózkodási helyükön vannak, a régió elhagyásának tilalma mellett – írja General SVR nevű Telegram csatorna alapján a DailyStar.

„Putyin halála, mint kiderült, államtitok” – mondta a bennfentes a Telegramnak.

„A néhai elnök családjának sorsáról az ország jelenlegi vezetése dönt. Putyin élettársa, Alina Kabajeva és gyermekei az elnöki biztonsági szolgálat embereinek ellenőrzése alatt állnak. Ők most Patrusev utasításainak vannak alávetve. Az elnök lányaival – állítólag – bizonyos kompromisszumokat kötöttek; készek támogatni az élő Putyin mítoszát, ugyanakkor számos feltételt is támasztottak, amelyeket elfogadtak.” – tette hozzá a bennfentes.

A Kreml folyamatosan tagadja, hogy Putyin egészségügyi problémákkal küszködik, és halott.

Nem ez az első eset, hogy az orosz elnök egészségéről súlyos állítások kerültek napvilágra. Eddig már 7szer keltették halálhírét.

  • 2005-ben a The Atlantic filmfelvételek megfigyelésén alapuló esszét tett közzé, amelyben azt állította, hogy Putyin agyvérzést kapott és haldoklik.
  • 2014-ben a New York Post arról számolt be, hogy Putyin vérrákban haldoklik meg. 2014-ben Dmitrij Peszkov orosz kormányszóvivő tagadta az állítást.
  • 2015-ben arról számoltak be, hogy Vlagyimir Putyin egy titkos plasztikai műtét során fellépett komplikáció miatt haldoklik.
  • A 2022-es ukrajnai orosz inváziót követően májusban az ukrán katonai hírszerzés vezetője, Kijrlo Budanov arról számolt be, hogy Vlagyimir Putyin egyidejűleg több súlyos betegségben szenved, amelyek közül az egyik a végstádiumos rák. Lavrov orosz külügyminiszter tagadta az állítást.
  • 2022. május 28-án a Daily Star még arról is beszámolt, hogy Putyin talán már meghalt vérrákban. A Sunday Mirror másnap saját cikket közölt, szintén arról számolt be, hogy Putyin talán meghalt.
  • 2022 júliusában a Toronto Sun és más médiumok arról számoltak be, hogy Putyin egy megmagyarázhatatlan egészségügyi válság miatt elvesztette a jobb karját.
  • 2022 decemberében Valerij Szolovej orosz történész bejelentette, hogy Putyint rákgyógyszerekkel kezelik egy meg nem határozott, előrehaladott stádiumú megbetegedés miatt, és a vég már látható.
  • 2023 októberében több médium is arról számolt be, hogy Putyinnak feltehetően szívmegállása volt, és intenzív osztályon kezelték, és „ideiglenesen” egy testdublőrt használtak nyilvános szereplésekhez. A Kreml cáfolta ezeket a híreket.
Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés