ACNEWS

2024. September 20.   |   Friderika napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Agresszív majom tépte ki a 10 éves kisfiú beleit

Langur majom Fotó: Pixabay
Langur majom Fotó: Pixabay
Különösen brutális majombanda fenyegeti az indiai Salki falu lakóit. Az állatok langur majmok. És ölni is képesek.
Hirdetés
Ad image

Hihetetlen eset történt Indiában: Egy agresszív majom a karmaival feltépte egy tíz éves kisfiú hasát, és kiszakította a beleit. A gyerek a támadás után meghalt. Erről számolt be a rendőrségre hivatkozva többek között az indiai NDTV portál.

Azt mondták, hogy a tízéves fiú barátaival játszott a Gudzsarát állambeli kis faluban, Salkiban. Ekkor jött a pusztító támadás. A majmok lecsaptak a fiúra, és az egyikük belemélyesztette a karmait a gyerek hasába. A támadás után a kisfiú még be tudott menekülni a házukba. Ám hiába szállították azonnal kórházba, ott az orvosok ott halottnak nyilvánították.

Az állatok láthatóan különösen brutális bandát alkotnak. Egy héten belül ez már a harmadik támadás volt a faluban. Ezek az agresszív majmok a langur nemzetségbe tartoznak. Dél-Ázsiában élnek, és növényevők. Erejükre jellemző, hogy akár tíz métert is képesek ugrani.

Arra nincs magyarázat, hogy ez a csoport miért keseríti meg a falusiak életét. Az esetet követően a felelős erdőtiszt biztosította a lakókat, hogy csapatával a vadászni fognak az agresszív állatokra. Kettőt már el is kaptak a múlt héten.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!