ACNEWS

2024. September 19.   |   Vilhelmina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Élő adásban fejezte le magát a Youtuber – VIDEÓ (18+)

'Rusty Cage' Fotó: Képernyőkép / Youtube
'Rusty Cage' Fotó: Képernyőkép / Youtube
CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK! Egy ’Rusty Cage’ nevű Youtube felhasználó, egy éven keresztül építette a guillotint a videóiban, amely végül megölte.
Hirdetés
Ad image

Még most is csak reménykedni tudnak a rajongók, hogy a népszerű youtuber csak egy nyakatekert tréfával hozakodott elő. Az énekes, dalszerző, tartalomgyártó Rusty Cage nevű Youtube felhasználó egy évvel ezelőtt kezdett bele egy videó sorozatba. A fiatal srác több videón keresztül mutatta be, hogyan építi meg saját kézüleg a nyaktilóját, azaz a guillotinját a hátsó kertjében.

Fotó: Youtube

A kivégzésekre használt eszközt még tesztelte is különböző gyümölcsökön, és alaposan dokumentálta minden lépését, mialatt felépítette. A sorozat végül 6 részes lett, de közben kiadott dalokat is. Az egyiknek az volt a címe: „Levágják a fejedet”.

A részek során megfigyelhető volt, hogy a videós szemmel láthatólag egyre ’rosszabbul néz ki’, zavartan kezd viselkedni, miközben a dalszövegei egyre sötétebbek és baljóslatúbbak.

Rusty Cage végül egy élőzéssel zárta a projectjét, amelyben a rajongóval beszélgetett. A videó egy pontján viszont azt mondta, elég volt, majd eltűnt a kamera látószögéből. Pár másodperccel később a guillotin hangja hallatszott csak, ahogy lecsapott.

(A kérdéses jelenet 1:01:15-nél látható)

A srácról azóta semmilyen hír nem érkezett, közösségi oldalait elárasztották az aggódó kommentek, és várják, hogy életjelet adjon magáról. Hiába…

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!