ACNEWS

Továbbra sem kapta vissza bőröndjét Miló Viki, kártérítést kérhet

Az AcNews is beszámolt a sportoló kálváriájáról, miszerint a német légitársaság elvesztette a csomagjait. Bár kézipoggyásza előkerült, utazóbőröndjéről még mindig nincs hír.

Hirdetés
Ad image

Az AcNews is beszámolt a sportoló kálváriájáról, miszerint a német légitársaság elvesztette  a csomagjait. Bár kézipoggyásza előkerült, utazóbőröndjéről még mindig nincs hír.

Viki Madridba utazott müncheni átszállással három kiskutyájával a World Dog Showra. Madridba érkezve azonban rossz hírekkel várták őt és az összes többi utast: nem jöttek meg a csomagjaik.

„Nem találják a csomagomat, négyszáz másik bőrönd vár a gazdájára, de nincs, aki feldolgozza ezeket, így ki tudja, mikor kapom meg. A barátnőmet Madridból hívták, hogy megvan a csomagja, s bár kérte a Budapestre szállítását, még mindig nem kapta meg” – mondta a Blikknek Viki.

Miló Viki azonban nem véletlenül áll talpraesett nő hírében, a social-media segítségével most is előnyt kovácsolt hátrányából. Így nyilatkozott lapunknak:

„Facebookon kértem segítséget. Nem volt sem fésűnk, sem samponunk, nem tudtuk felkészíteni a kutyusokat a versenyre, farmban nem mehetek be a ringbe. Azonnal érkezett segítség: egy orosz lány adta kölcsön a ruháját, egy másik lány taxival hozott a szállodámba kutya eledelt, felvezető pórázt, jutalomfalatot. Rengetegen segítettek, elmondhatatlanul hálás vagyok” – mondta számunkra Viki, aki azóta felvette a kapcsolatot egy jogásszal, kártérítés ügyében.

„Beszéltem jogásszal, a repülőgép késéséért kötelesek fizetni, és a csomagdíjat visszakapom, viszont kártérítést csak akkor kapok, ha sérül a bőrönd vagy elveszik” – magyarázta Viki a napilapnak.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés