ACNEWS

Megtalálták a Budapesten eltűnt focista Porschéját

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Tulajdonosát azonban még keresi a rendőrség
Hirdetés
Ad image

Ahogyan arról az AcNews is beszámolt, augusztus 21-e után luxusautójával együtt tűnt el budapesti, XIII. kerületi otthonából a horvát Gorica frissen igazolt iraki-svéd játékosa, Abdullah Hameed Talal. A ZTE egykori focistája utoljára ügynökével beszélt telefonon. A sportoló az átigazolási időszakban szerződött át a horvát HNK Goricához, ám az új klubhoz nem érkezett meg, és elérni sem tudták.

„Az eltűnést bejelentették a magyar rendőrségen, a család és a HNK Gorica kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik Hameedről, jelentkezzen a legközelebbi rendőrkapitányságon vagy a klubnál. A játékos egy fehér színű, svéd rendszámú Porsche Taycant vezet” – írta közleményében a HNK Gorica.

Az autót már megtalálta a rendőrség, ezt az információt a BRFK meg is erősítette az Indexnek, de a labdarúgó tartózkodási helye továbbra is ismeretlen. „A rendőrség a nyomozás érdekében egyelőre sem a családdal, sem a médiával nem oszt meg további információt” – írja a sportske.jutarnji.hr.

A 27 éves férfit a rendőrök jelenleg is keresik.

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2023. augusztus 21-t követően XIII. kerületi otthonából ismeretlen helyre távozott.

Abdullah Hameed Talal körülbelül 171 centiméter magas, rövid fekete hajú, barna bőrű.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Abdullah Hameed Talal tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés