ACNEWS

2024. April 25.   |   Márk napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Bodrogi Gyula unokája ezt mondta az üvöltő fájdalomról

Bodrogi Enikő Fotó: RTL
Bodrogi Enikő Fotó: RTL
Enikő kilátástalannak látja a jövőt az orosz-ukrán háború miatt. Sok fiatal kétségeit fogalmazta meg…
Hirdetés
Ad image

Bodrogi Enikő már az X-Faktorban is bizonyította tehetségét. Az énekesnő azóta is biztosan és tudatosan halad felfelé karrierjében. Mostanában kacsintgat a színház irányába is, lehet egyszer híres nagyszülei (Bodrogi Gyula, Voith Ági) nyomdokaiba lép majd. Az már biztos, hogy papájától örökölte a színpad előtti izgalmat.

„Mindig mondta a nagypapám, ha nem izgulok egy kicsit se, az már régen rossz. Még ő is izgul egy kicsit minden egyes fellépésnél. Ez a jófajta izgulás. Nekem olyan, mintha pillangók rebegtetnék a szárnyaikat a gyomromban. Ahhoz hasonlít, amikor az ember nagyon szerelmes. Nagyon jó érzés” – árulta el Enikő.

Az erős céltudatos lány, mögött azonban sokszor egy mélabús személyiség lakozik. Enikő gyakran szorong, a minket körül ölelő világ miatt.

„Tény és való, hogy a világ nagyon rosszfelé megy. Mikor kirobbant az orosz-ukrán háború sokszor elgondolkoztam azon, hogy lesz-e egyáltalán jövőm? Nagyon féltem attól, hogy lesz-e családom? Nehéz kérdés. Talán csak pár ember tudja a választ erre a kérdésre. Én csak reménykedem. Remélem észhez térnek az emberek és rájönnek, hogy élni kellene, nem rombolni, hisz önpusztító életmódot él a világ!” – árulta el a Pepita magazinnak adott interjújában.

Az énekesnőnek azonban egyfajta terápiaként is szolgált a dalolás.

„Sok szomorú dalnak van olyan mondanivalója, amely az én életemmel, lelkemmel kompatibilis. Hogy miért, nem tudom. (…) Amikor magam alatt vagyok megnyugvást ad a zene. Üvöltve éneklem ki magamból a fájdalmat, amikor senki nem hallja.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés