ACNEWS

A Hamász 10 hónapos babával zsarolja Izraelt

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Csecsemőkkel "kereskednek" a terroristák a Gázai övezetben.
Hirdetés
Ad image

Izrael azzal vádolja a Hamászt, hogy akadályozza legfiatalabb túsza, a 10 hónapos Kfir Bibas szabadon bocsátását. Csakhogy, mint kiderült, a Hamász már nem tartja fogva a kis Kfir babát, miután megbetegedett, és átadták egy másik palesztin terrorcsoportnak a Gázai övezeten belül.

A lépés elültette a félelmet, hogy a csecsemőt arra használják fel, hogy tovább befolyásolják a tárgyalásokat a tűzszünet meghosszabbításáról, amely jelenleg szerdáig tart.

A csecsemőt a Hamász terroristái ragadták el a Nir Oz Kibbutzból október 7-i gyilkos akciójuk során a 4 éves Ariel bátyjával, a 32 éves Shiri anyjával és a 34 éves Yarden apjával együtt.

A család hozzátartozói azt mondják, hogy „nagy bizonytalanságot” éreznek sorsukkal kapcsolatban, miután a közelmúltbeli cserealkuk során egyiküket sem engedték szabadon – írja a The Sun.

Avichai Adraee, az IDF szóvivője azt mondta, hogy a csecsemőket egy másik palesztin terrorcsoporthoz szállították át Khan Younis, Gáza második legnagyobb városa közelében.

„Az egy év alatti gyermekek és csecsemők, akik több mint ötven napja nem látták a napvilágot, a Hamász fogságában vannak. Néhányukat zsákmányként kezelik, és néhányukat átadtak más terrorszervezeteknek a Gázai övezetben” – tette hozzá Adraee.

Jelenleg nem tudni, hogy melyik iszlamista terrorista csoport tartja fogva a fiatalokat.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés