ACNEWS

A Playboy-nyuszi megdöbbhentő vallomása: Kötelező volt az orgián való részvétel

Nem ő az első lány, aki szörnyű történeteket mesélt a megboldogult Hugh Hefner otthonáról.

Hirdetés
Ad image

Nem ő az első lány, aki szörnyű történeteket mesélt a megboldogult Hugh Hefner otthonáról.

Kayla Kayden annak idején 18 évesen próbálkozott először bekerülni a Playboy-villába. A jelentős konkurencia miatt akkor nem sikerült megvalósítani az álmát, de ez nem szegte kedvét, és a következő évben is jelentkezett.

„Azt hittem, sínre került az életem. Az általános nyuszilányszerződést íratták velem alá, eszerint 25 ezer dollárt (kb. kilencmillió forint) kaptam egy leendő modellszerződés előlegeként, és úgy gondoltam, ehhez elég csak fiatalnak, szexinek és kedvesnek lennem” – mondta a The Sun napilapnak a ma már 34 éves modell, akinek rövid időn belül rá kellett ébrednie, hogy nem modell, hanem egy luxusbordély alkalmazottja lett.

 

 

„A villa szinte minden vendége Hugh Hefner barátja volt, akik úgy rendelkeztek velünk, mintha a tulajdonuk lennénk. Minden kívánságukat teljesítenünk kellett, különben azonnal az utcán találtuk magunkat. Erre akkor döbbentem rá, amikor elvittek egy kirándulásra, ahol az egyik lány nem teljesítette valamelyik vendég kérését, hogy szexeljen vele. A férfi csak annyit mondott, hogy nem volt élvezet, és hazaérve a lányt a biztonsági őrök vezették ki a birtokról. Hefner tajtékzott, és közölte velünk, hogy aki így viselkedik, nemcsak a villából kerül ki, hanem egész Hollywoodban feketelistára kerül, sosem kap állást.”

A befenyített lányok minden mozzanatáról tudott Hugh Hefner.

„Felfedeztük, hogy a villa minden szegletében rejtett kamerák vannak, sehol nem dohányozhattunk, mindig mosolyognunk kellett, mert figyeltek minket. Amúgy mindenütt üzekedő párokba botlottam, a medencékben, a folyosókon, a konyhában, folyamatos orgia résztvevői voltunk.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés