ACNEWS

A pöffeszkedő G.w.M-nek brutális büntetést küldött a rendőrség

G.w.M és Kulcsár Edina aztán jól egymásra talált Fotó: tv2play
G.w.M és Kulcsár Edina aztán jól egymásra talált Fotó: tv2play
Nem tanult a rapper a hibáiból, ezúttal egy iskola kapukijárata előtt parkolt le, ami nagyon sokba került neki.
Hirdetés
Ad image

Tanulj tinó, ökör lesz belőled” – tartja a közmondás. G.w.M azonban nem jár iskolába, és a hibáiból sem képes tanulni. Éppen ezért a minap egy ferencvárosi középiskola kapukijárója előtt hagyta az autóját. Tudják, amit azért kell szabadon hagyni, hogy az életmentésre érkező mentők vagy a tűzoltók akadálytalanul bejussanak. A zenész bekapcsolta a vészvillogót, majd pöffeszkedve bevonult egy pékségbe. Fél órát tölthetett el ott, amikor komótosan távozott.

Időközben az egyik iskolai dolgozó lefotózta a szabálytalanul parkoló autót. Nem bízott semmit a véletlenre, a felvételt egy feljelentés kíséretében elküldte a rendőrségre. A hatóság pedig kivizsgálta az ügyet, és G.w.M-et 130 ezer forintra megbüntette – írta a borsonline.hu.

Mint az AcNews megírta, nem sokkal korábban a rendőrség már eljárt a rapperrel szemben, amikor L.L. Juniort 130 kilométeres sebességgel megelőzte a Petőfi hídon. Még a közösségi oldalaikra is feltették az erről szóló videót, hogy ott dicsekedjenek vele. G.w.M akkor 90 ezer forintos bírsággal és 6 büntetőponttal megúszta. Legalább abból az esetből tanulhatott volna…

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés