ACNEWS

A szexragadozó megerőszakolta a nevelt lányát

Példás büntetést kapott el eltiltás alatt száguldozó mecis Fotó: Pixabay
Példás büntetést kapott el eltiltás alatt száguldozó mecis Fotó: Pixabay
A szörnyeteg mostohaapa megbecstelenítette a 17 éves, várandós tinit, majd erőszakoskodott annak a hároméves kislányával.
Hirdetés
Ad image

Amikor a mosonmagyaróvári férfi új élettársával összeköltözött, a nő hozta magával a saját lányát is. Öt évvel ezelőtt a mostohaapja nem bírt a vérével, megerőszakolta az ismét gyermeket váró kamaszlányt. Bár a tizenhét éves lány sírva tiltakozott, a férfi azzal fenyegette meg, ha nem teszi, amit parancsol, lemondanak a kislánya gyámságáról, így elveszíti őt. Ezen alkalmat követően a férfi többször is durván bántalmazta a kismamát. Majd két évvel később az akkor 3 esztendős kislányt sem hagyta békén, vele is többször erőszakoskodott.

Az ügyben most született ítélet. A Győri Törvényszék első fokon 16 év fegyházra ítélte a  mostohaapát szexuális erőszak és szexuális kényszerítés miatt. Azzal a kitétellel, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható. Ezenkívül végleges hatállyal eltiltották minden olyan foglalkozás gyakorlásától, melynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személlyel kerülne kapcsolatba.

Csakhogy a Győri Fellebbviteli Főügyészség fellebbezett és súlyosabb büntetést kért rá, így az ítélet nem jogerős. Megdöbbentő módon a vádlott és védője elsősorban felmentésért, másodlagosan pedig enyhítésért fellebbezett – írta közleményében az ugyeszseg.hu. Az ügy másodfokon a Győri Ítélőtábla előtt folytatódik.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés