ACNEWS

Agyonszúrta drogos férjét egy nagykátai nő

Fotó: pixabay
Fotó: pixabay
Egy pest megyei nő, úgy combon szúrta az élettársát, hogy az a helyszínen meg is halt.
Hirdetés
Ad image

A férfi és a párja több éve éltek élettársi kapcsolatban. Azonban a férfi rendszeres kábítószer fogyasztása és agyagi gondok miatt folyamatosak voltak közöttük a konfliktusok. A veszekedések rendre kölcsönös tettlegességig is fajultak. A nő a viták során több alkalommal is megszúrta a párja lábát, azonban a drogfüggő férfi egyszer sem fordult orvoshoz emiatt.

Később a rendszeres szurkálódást megunva a férfi elhagyta az asszonyát, és inkább a barátja telkére költözött egy lakókocsiba. Pár hónappal később a nő utánament, és a két gyerekével odaköltözött.

2022. március 25-én, éjszaka az áldozat kiment a mellékhelyiségbe, ahová a nő követte, mert azt gondolta, hogy a férfi már megint drogozik. Ekkor nagyon összevesztek, majd a nő visszament a lakókocsiba, és egy hatalmas konyhakést ragadott magához.

Amikor a férfi a wc-ről kijött, a lakókocsitól nem messze lévő műhelynél leült cigizni. A társa, ekkor közeledett felé a gyilkos fegyverrel, de nem ijedt meg. Ehelyett azt mondta a nőnek, hogy úgysem meri megtenni. A dühös asszony viszont abben a pillanatban bele is vágta a kést a dohányzó élettársa combjába.

A nő a szúrást követően nyomban visszament a lakókocsiba és értesítette a mentőket. A férfi olyan súlyos vérző sérülést szenvedett el, hogy még a mentők kiérkezése előtt a helyszínen életét vesztette.

Az elkövetőt a nagykátai rendőrök a helyszínen elfogták. Az ügyben a Pest Vármegyei Főügyészség az elkövető ellen halált okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat – számolt be róla az ugyeszseg.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés