ACNEWS

Ájultra erőszakolták az édesanyját felköszöntő miskolci lányt

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Hat napja kómában fekszik az a gyönyörű fodrászlány, akit  támadója megbecstelenített, félholtra vert és kirabolt.
Hirdetés
Ad image

Még mindig mesterséges kómában tarják azt a Miskolcon élő Dzsenifert, aki csupán a Vizsolyon élő édesanyját akarta felköszönteni. Azonban megerőszakolták, amikor visszafelé indult a vasútállomásra. Útja a vizsolyi határban egy erdő mellett vezetett, ahol a fák között Ó. József lesett rá. A férfi leütötte, megerőszakolta, majd összeverte. Ezután elvette a táskáját, a mobilját és a pénzét. Dzsenit azóta is kórházban ápolják, állapota életveszélyes.

Dzseni rokona a Ripostnak mesélt arról, hogy a fodrászként dolgozó, gyönyörű lányt a támadója hátulról leütötte. „Ezután levonszolta az útról és brutális kegyetlenséggel megerőszakolta. Dzsenifert egy bokor alatt találták meg teljesen összetörve. Szerintem nem ismerték egymást, a férfi nem tudhatta, hogy épp arra fog sétálni. Úgy gondolom, hogy bárki járt volna arra, ugyan így járt volna…”

A fiatal lányt kórházba szállították, majd a rendőrség hajtóvadászatot indított a brutális támadója ellen. Így jutottak el Ó. Józsefhez, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki. Két nap múlva rács mögé került, azonban áldozatának olyan súlyos traumát és sérüléseket okozott, amit soha az életben nem fog kiheverni. Jelenleg mélyaltatásban tartják és meg fogják műteni az arcát. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói Ó. Józsefet nyereségvágyból elkövetett emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe is vették.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés