ACNEWS

Ájultra itta magát az ötéves kisfiú, kórházban ápolják

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
A mentőkkel együtt a besztercebányai rendőrség is megérkezett a az eszméletlen állapotban lévő fiúcskához, aki kis híján meghalt.
Hirdetés
Ad image

Mint a vérvizsgálatból kiderült, a gyerek szervezetében több mint 2,5 ezreléknyi alkohol volt, amikor alkoholmérgezéssel kórházba szállítottak. Felnőtt emberek ennél kevesebbe is belehaltak már. A szlovák rendőrség előzetes információi szerint a kisfiú egy üvegből itta az alkoholt, amelyet ő és egy évvel idősebb testvére az utcán talált. Vélhetőleg pálinkáról lehet szó, a hatóság nem közölt erről információt. Szerencsére a bajba került gyerek nővére időben hazaért. Hiába próbált segíteni az öccsén, elájult. Ezért riasztotta a rendőrséget és a mentőket.

„Véletlenül jutott alkoholhoz” – írta az esettel kapcsolatban Facebook-oldalán a besztercebányai rendőrség. Eszerint a segélyhívás beérkezése után rendőrjárőr elindult a faluba. Mire megérkeztek, a megadott címre, a mentőautó már a helyszínen volt. Az orvosok alkoholmérgezéssel vitték a gyermeket a besztercebányai kórházba – írta a twn.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés