ACNEWS

2024. September 07.   |   Regina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Újra bíróság előtt felel Alec Baldwin az emberölésért

Alec Baldwin Fotó: YouTube/ABC News
Alec Baldwin Fotó: YouTube/ABC News
A színész továbbra is ártatlanságát hangoztatja a Rust című film forgatásán bekövetkezett halálos baleset kapcsán.
Hirdetés
Ad image

Két évvel ezelőtt tragikus baleset történt egy westernfilm forgatásán. Alec Baldwin kellékfegyveréből valódi töltény dördült el, amely megölte Halyna Hutchins operatőrt és megsebesítette Joel Souza rendezőt. Baldwint idén januárban gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolták meg.

Ahogyan azt korábban az AcNews is megírta, az ügyészség végül törölte az Alec Baldwin ellen felhozott vádak egy részét a 2021-es filmforgatás ügyében. Akkor az eljárást ideiglenesen felfüggesztették. Az indoklás szerint további vizsgálatokra és törvényszéki elemzésekre volt szükség. Baldwin mindvégig ártatlanságát hangoztatta, most azonban új tények láttak napvilágot. Ezek pedig ismét a színészt gyanúsítják – írja a blick.ch.

„Az elmúlt hónapok kiterjedt nyomozásai után további tényekre derült fény” – közölte kedden az illetékes ügyészség. Ezek az új információk azt bizonyítják, hogy Baldwint, – a film főszereplőjét és egyben társproducerét – büntetőjogi felelősség terheli Hutchins haláláért és Souza sérüléséért.

Emiatt az ügyészség új eljárás lefolytatását kéri. Éppen ezért állampolgárokból álló esküdtszéket hívnak össze a területileg illetékes Új-Mexikóban. Nekik kell dönteniük arról, hogy vádat emelnek-e Baldwin ellen.

(Nyitókép: YouTube/ABC News)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés