ACNEWS

Alexandra: „Kutyaharapás okozta a kisfiam, Danika halálát”

Kutyaharapás végzett az idős asszonnyal, szemtanúkat keres a rendőrség Fotó: Pixabay illusztráció
Kutyaharapás végzett az idős asszonnyal, szemtanúkat keres a rendőrség Fotó: Pixabay illusztráció
„Tanúként mentem be a kapitányságra..." – magyarázta a tömörkényi édesanya, aki nem magát okolja a tragédiáért.
Hirdetés
Ad image

Már az új párjával kézen fogva ment be a Tamási Rendőrkapitányságra Kis Alexandra, hogy a nyomozó kihallgassa őt a Tömörkényben rejtélyes körülmények között elhunyt kisfia miatt. Az ügyben a rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoz. Mint azt az AcNews megírta, a hatóság arra keresi a választ, kinek a hibájából jutott ki az 1 éves Danika a házból, és ment oda a láncra vert kutyához.

„Tanúként mentem be a kapitányságra és úgy is jöttem ki onnan” – mondta lapunknak az édesanya. Aki attól rettegett, hogy a kihallgatás végén őrizetbe veszik és a bíróság letartóztatja.

„Elmondtam a nyomozónak, hogy azon a végzetes napon reggel pár perccel 8 óra után ébredtem. Nem találtam a házban a kisfiamat. Mivel a bejárati ajtót tárva-nyitva találtam, kimentem az udvarra. Megláttam Danikát.  Hason feküdt a poros udvaron, a láncra vert kutya, Siba mellett. Később kiderült, már fél órája halott volt.”

Danika gerincén vérző harapásnyomot talált az édesanyja. A boncolási jegyzőkönyv szerint ez okozta a fiúcska halálát. Ennek ellenére még mindig nincs gyanúsítottja a súlyos bűncselekménynek. Ugyanakkor Alexandra állítja: nem tudja, ki hagyta nyitva a bejárati ajtót, ő nem érzi magát felelősnek a kisfia haláláért.

„A tragédia napján a volt párom elkergetett a tömörkényi otthonunkból. Ő még mindig engem hibáztat a kisfiunk haláláért – folytatta a gyászoló anya. – A Facebook oldalamon kijavítottam a családi állapotomat függetlenre. Ott talált rám Tamás, akivel pár napja egy párt alkotunk. Nagyon szeretem őt, boldogan költöztem az otthonába. Meséltem neki a múltamról, hogy milyen súlyos keresztet cipelek. Ennek ellenére vállalt engem.

Alexandra elárulta: új lakóhelyén, a Duna-parti városkában mindig elfordítja a fejét, ha bababoltot vagy totyogó kisgyermeket lát. Mély még a fájdalma. De szeretne majd egyszer gyermeket szülni a párjának -ha majd elmúlt a szívéből a gyász, a fájdalom.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés