ACNEWS

2024. September 22.   |   Móric napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Amerika házelnökén röhög a világ: mi esett ki a nadrágjából – videó

Nancy Pelosi / Fotó: Shutterstock
Nancy Pelosi / Fotó: Shutterstock
Találgatásokra adott okot, amikor egy rejtélyes papírlap esett ki Nancy Pelosi nadrágja hátsójából, miközben a pulpituson a mikrofonhoz lépett. A volt házelnök a demokrata konvención tartott beszédet
Hirdetés
Ad image

Nancy beszéde nagy port kavart az interneten is, de nem a remélt okok miatt. Amikor a képviselőház volt elnöke a színpadra lépett, hogy az éljenző tömeghez szóljon, egy titokzatos fehér tárgy esett ki a nadrágjából. A kritikusok buzgón azt feltételezik, hogy egy eldobott vécépapírdarab volt, amely a padlóra esett, amikor a nő a pulpitushoz közeledett.

A 84 éves Nancy még vissza is nézett, hogy mit hagyott hátra. Az X-en a felhasználók túlzásba vitték a találgatásokat a Pelosi nadrágjából kiesett fehér lapról. Az egyik felhasználó például azt írta: „Pelosi annyira részeg volt, hogy észre sem vette a nadrágjában lévő vécépapírt”.

A közösségi média republikánus, Trump-párti felhasználóinak hada is gúnyolódott Pelosin a mára vírussá vált pillanat miatt. A „Not The Bee” nevű weboldal azonban végzett egy kísérletet, amelyből kiderült, hogy valószínűleg csak egy papírdarab vagy egy kartonlap volt az, amit Pelosi elejtett a színpadon.

A ház korábbi elnöke viszonylag rövid, kevesebb mint 5 perces beszédet mondott.

Az ominózus tétel a színpadon maradt, amikor Lateefah Simon, a kaliforniai demokraták kongresszusi jelöltje mondta el beszédét, de nem sokkal később, az ünnepelt tévés talkshow-műsorvezető, Oprah Winfrey fellépésére a padló már megtisztult.

(via)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés