ACNEWS

Angliai gyilkosa Dani szívébe törte a 25 centis kés pengéjét

Danit 25 centis késsel szúrta szíven a gyilkosa Fotó: Facebook
Danit 25 centis késsel szúrta szíven a gyilkosa Fotó: Facebook
Megdöbbentő fordulat: két magyar haragosát is meg akarta ölni Angliában a féltékeny fiú, de a szúrástól eltört a kése.
Hirdetés
Ad image

Két halálos ellensége is volt a 21 éves B.D.-nek, aki késével orvul leszúrta a neki hátat fordító Várady Dánielt.

„Eredetileg B.D. nem csak az unokaöcsémmel, Danival akart leszámolni, hanem a testvéremmel is. A támadó odament a háza elé, az utcán ordítozott vele – mesélte az AcNews-nak Várady Elenya. – Sajnos Danika lement a kiabálásra, de nem akart balhét. Ezért hátat fordított, hogy visszamegy a lakásba, amikor a gyilkosa kicsapta a kést a táskájából, nekiugrott és leszúrta.”

A szemtanúk a látványtól sokkot kaptak. Vallomásukból kiderült: a döfés olyan erővel érte a gyanútlan Danit, hogy a penge beletört a testébe. Támadója csapot-papot hátrahagyva elmenekült a helyszínről, napokkal később fogták el a rendőrök.  Mint azt az AcNews megírta, augusztus 11-én Danit a féltékeny vetélytársa megölte az angliai Barnsley város központjában.

„Szerintem B.D. azért vitte magával azt a hatalmas kést, mert valójában a testvéremet akarta megölni. Dani pedig akaratlanul is megvédte, mert őt érte a végzetes szúrás” – vélte Elenya.

A bíróságon a gyilkos B.D. arcán megbánásnak nyoma sem volt. Bár mindent tagadott, letartóztatásba került. A tragédia óta Dani szerelme, Virginia egyszerre szenved a gyásztól és a bűntudattól. Szerinte miatta halt meg a szerelme, állítja Elenya.

„Dani és Virginia fél éve volt egy pár. Az exe, B.D. ezért esküdött bosszút Dani ellen. Gyakran életveszélyes fenyegetéseket küldött neki, de senki nem hitte, hogy azokat be is váltja – folytatta Elenya. – Az unokatesómnak még annyi ereje maradt, hogy üzenetet küldött Virginiának. Csak annyit írt, hogy megszúrták és meg fog halni.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés