ACNEWS

Megszólalt az Angliában szíven szúrt magyar férfi húga: ezért halt meg Dani

A rokonok Várady Dániel holttestének hazahozatalára gyűjtenek Fotó: Facebook
A rokonok Várady Dániel holttestének hazahozatalára gyűjtenek Fotó: Facebook
Megérezte a tragédiát a szíven szúrt magyar fiatalember unokahúga, Elenya, akit éjjel riasztottak a tragikus hírrel.
Hirdetés
Ad image

Megdöbbentő tragédia áldozata lett egy szerelmes magyar fiatalember az angliai Barnsley központjában. Amikor Várady Dániel négy éve Ózdról világgá ment szerencsét próbálni, maga sem gondolta, hogy az élete ilyen kegyetlen módon ér véget. Holtteste hazahozatalára gyűjtést szervez az unokahúga, Elenya. Az AcNews-nak elmondta: az erős, jó kiállású fiatalember nem félt szerelme régi barátjától. Pedig ő többször is bosszúval fenyegette. Dániel úgy hitte, meg tudja védeni magát a fenyegetőző extől. Hatalmasat tévedett.

Az apjuk csillag lett

„Danival épp a minap beszéltünk arról, hogy hazajön. Az utolsó mondatával azt üzente, nagyon hiányzunk neki. Két gyermeke, a Hidasnémetiben élő hatéves Danika és hároméves éves Kiara is nagyon várta a találkozót – mesélte az AScNews-nak Várady Elenya. – Ők úgy tudják, apjuk a legragyogóbb csillag lett az égen. Onnan vigyáz rájuk. Szegénykéim még fel se tudják fogni, hogy az apjuk nincs többé.”

Elenya elmesélte, hogy Dániel mindig kikérte a véleményét az élete fontos döntései előtt. Így tett akkor is, amikor összejött Virginiával.

„Eleinte elleneztem a kapcsolatukat. Megéreztem a tragédiát – folytatta Elenya. – Hiszen Virginiát állandóan verte a volt párja. Akkor is, amikor terhes volt. Aztán megnyugodtam, mert láttam, hogy Danival mennyire szerették egymást. Örülök, hogy legalább egy kis boldogság jutott neki az élete végén.”

Augusztus 11-én éjjel Elenyát a húga riasztotta, hogy baj van. Meghalt a Dani. Szíven szúrták. Elenya azóta képtelen aludni. Mint mondta, a gyilkos B. Dánielt ezekben a percekben vitték a bíróságra, a kiadatási tárgyalására.

Milliókba kerül a hazaszállítás

A YorkshireLive úgy tudja, a magyar fiú még élt, amikor a rendőrség augusztus 9-én rátalált. Egyetlen vérző sebet találtak rajta szívtájékon. Bár a mentő azonnal kórházba szállította őt, már nem tudták megmenteni az életét.

Elenya a Facebook oldalán a következő felhívással fordult a nyilvánossághoz: „Sziasztok! Gyűjtést szervezünk szeretett testvérem Váradi Dániel (Deni) holtteste hazaszállíttatásához, aminek a költsége több millió forint lesz. Szeretnénk tisztességes nyughelyet biztosítani neki a család közelében. Minden támogatásra szükség van” – írta Elenya.

Aki pénzzel segítene Váradi Dániel holttestének hazahozatalában, az alábbi számlaszámra utalhat.

Nagy László Krisztián RAIFFEISEN Bank.

Számlaszám:

12036000 01344259 00100003

IBAN HU71 12036000 01344259 00100003.

SWIFT (BiC)

UBRTHUHB

A megjegyzés rovatba írjék bele: Váradi Dániel hazahozatalára

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés