ACNEWS

2024. September 08.   |   Adrienn, Mária napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Áramot vezetett a kapuba a tolvaj, így védte az ellopott járókeretet

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
200 voltot vezetett a kapujába András Makón, hogy az ellopott járókeretet a gazdája ne tudja visszavinni tőle.
Hirdetés
Ad image

Kis híján agyonütötte az áram Makón a 28 éves Attilát, amikor az édesanyjától ellopott járókeretért indult a szemközti házban lakó Andráshoz. Nem sejtette, hogy a szomszédja rákötötte a vaskapura a 220-at. Akit az se érdekelt, ha megráz az áram valakit. Attila pedig gyanútlanul lenyomta a kilincset. Mentőt kellett hívni hozzá.

„Remélem, hosszú évekig rácsa mögé kerül a Bandi. Már az is gyalázatos, hogy ellopta a Marika járókeretét. Ráadásul mások életére tört, szerintem nincs helye a becsületes emberek között” – bizonygatta az AcNews-nak egy neve elhallgatását kérő szomszéd. A Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség ügyészség most emelt vádat letartóztatásban levő K. András ellen. Akit emberölés bűntettének kísérletével vádol.

„A férfi elvette a szomszédjában élő nő járókeretét, amelyet a telkén tárolt. A vádlott tartott attól, hogy a szomszédok bemennek hozzá, hogy a járókeretet visszavegyék. Ezt megakadályozandó tavaly augusztus 3-án áramot vezetett az utcafronton levő vaskapuba. A kapu kilincsének érintése alkalmas volt arra, hogy halálos áramütés okozzon – nyilatkozta a főügyészség szóvivője, Szanka Ferenc az MTI-nek.

M. Attila még aznap elindult a szomszédba az ellopott járókeretért. Mivel a kapun nem volt csengő, a vaskapu kilincset lenyomva akart bemenni. Ekkor szenvedett áramütést. A mentőkkel egyszerre fékezett a rendőrség a Dembinszky utcában. Míg M. AttilávaL a kórház felé vették az irányt, K. András a makói fogdába került. Letartóztatásban várja a tárgyalást, ha bebizonyosodik a bűnössége, 5 évig tartó szabadságvesztésre számíthat.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés