ACNEWS

Arnold Schwarzeneggert őrizetbe vették Münchenben

Fotó: Wikimedia/Gage Skidmore
Fotó: Wikimedia/Gage Skidmore
Mi a fene folyik Arnold Schwarzeneggerrel? Úgy tűnik, a hollywoodi sztárt három órán át tartották fogva a müncheni repülőtér vámvizsgálatánál.
Hirdetés
Ad image

A Bild című német lap birtokába került fotón a hollywoodi sztár két vámos társaságában látható. Schwarzeneggert kihallgatták a tisztviselők, de nem jutottak előrébb – pedig Arnoldnak már tovább kellett volna utaznia.

A vámnál történt balhé oka: a hollywoodi sztárnak a kitzbüheli „világklímacsúcsra” utazó csomagjában volt egy értékes karóra – a svájci Audemars Piquet luxusmárka másolata. Az órát csütörtökön, a csúcstalálkozó hivatalos kezdete előtt akarták elárverezni, de ez felkeltette a vámosok figyelmét.

A Bild szerint a sztár nyugodtan vette a kihallgatást. Lassan azonban kifutott az időből: már már úton kellett volna lennie Kitzbühelbe. Sokáig nem lehetett tudni, hogy a vámosok megengedik-e neki, hogy az órával együtt folytassa útját vagy sem. „Arnold Schwarzenegger ellen adócsalás miatt nyomozunk” – mondta Thomas Meister, a müncheni fő vámhivatal szóvivője. „Be kellett volna jelentenie az órát, mert az importáru”.

Csakhogy az óra nem egy átlagos példánya a luxusmárkának: az Audemars Piquet valójában kifejezetten Arnold Schwarzenegger számára készíttette. Most jótékonysági árverésre akarja bocsátani a körülbelül 20 ezer eurót érő egyedi darabot.

A terminátor utóbb komédiaként minősítette a történteket – és az órát is magával vihette…

(via)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés