ACNEWS

Árpa Attilát alázza, pocskondizza Young G Béci

fotó: Árpa Attila / képernyőkép youtube
fotó: Árpa Attila / képernyőkép youtube
A rapper betámadta a sztárszínész-producert: „Ki vagy te, hogy a nevemet a szádra veszed? Te normális vagy?”
Hirdetés
Ad image

Árpa Attilát szidja, ócsárolja Young G Béci, polgári nevén Rácz Béla. Az egykori VV lakóból lett rapper a minap az RTL Klub Reggeli műsorban kampányolt. Azért hogy senki ne vigyen a családjának menhelyes kutyát. Ezen minden jó érzésű ember kiakadt, az 52 éves színész az oldalán írta le a nem éppen hízelgő véleményét. Erre reagált nem éppen úriember módjára a szűk körben ismert Young G Béci. Aki hosszú videóban háborodott fel, hogy miért nem személyesen kereste fel, vagy írt neki privátban a producer.

„De neked mi a problémád, Árpa Attila? – tette fel a kérdést a videóban Béci. –  Nem tudsz felhívni, ha ilyen problémád van? Én rád írtam, de te nem tudsz rám írni, hogy figyelj már, szerintem nincs igazad… Nagy manusz létedre te itt írogatod ki a posztokat, utána még kommentelsz, hogy én f*sz vagyok? Hát, te nem tudtad elcsábítani a feleségemet még anno, nem? Meg ki vagy te, hogy a nevemet a szádra veszed? Te normális vagy? Szedd már össze magad” fakadt ki a zenész.

Az egykori villalakó a story.hu-nak árulta el, hogy milyen kapcsolat kezdett el kialakulni a felesége és a színész között.

„Megmondom őszintén, hogy a kutyatémából ide fajuljon a dolog, az vicces és kellemetlen is. Nem akartam ebbe belemenni, de még mielőtt mi megismerkedtünk volna a feleségemmel, Norina és közte volt üzenetváltás. Attila csapta a szelet Norinának. Hála istennek, a feleségem jól kezeli ezeket a dolgokat, nem talált értő fülekre az udvarlása. De Árpa másoknak is udvarolt régebben, egy szoknyapecér volt” jelentette ki Béci. Aki nem is értette, miért Norinának írt ezzel kapcsolatban Árpa, nem pedig neki. Talán azért, mert fogalma sincs róla, hogy ki az a Young G Béci.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés