ACNEWS

Az életéért harcol Tompos Kátya, itthon gyógyíthatatlan

Tompos Kátya / Fotó: HírTv
Tompos Kátya / Fotó: HírTv
A gyönyörű színésznő daganatos, súlyos betegsége miatt teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, pénzt gyűjtenek a kezelésére.
Hirdetés
Ad image

Szívszorító felhívást tett közzé a Fábián Juli Emlékalapítvány a Facebook oldalán. Ebben arról írnak, hogy a varázslatos lelkű színésznőt egy ritka daganatos betegség támadta meg. Két évvel ezelőtt tűnt el a nyilvánosság elől, azóta nem játszik színházban, nem lép fel koncerteken sem. Csak egy-egy felolvasóesten lehetett látni a színpadon, amikor állapota ezt megengedte.

A filmhu a magyar moziportál közleménye szerint jótékonysági gálaestet szerveznek Tompos Kátya Junior Príma- és Jászai Mari-díjas színművész gyógykezelésének támogatására. Mint írják, Kátya a daganatos betegségek egy ritka válfajában szenved, amelyhez a legmegfelelőbb kezelés külföldön érhető el. Megsegítésére május 25-én a Szegedi Nemzeti Színházban zenész barátai, kollégái lépnek fel Jegyvásárlás: https://shorturl.at/iqDR2. Aki nem tud ott lenni a gálaesten, más módon is támogathatja a gyűjtést, erről a Fábián Juli Emlékalapítvány posztjában talállhat információt: https://shorturl.at/lqvHQ.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés