ACNEWS

Az utcán verte meg korábbi körletfelügyelőjét

Hivatalos személy elleni erőszak és könnyű testi sértés miatt három év börtönbüntetésre ítélte a bíróság első fokon azt a férfit, aki az utcán megverte korábbi körletfelügyelőjét - közölte a Baranya Megyei Főügyészség az MTI-vel hétfőn.

 

Hirdetés
Ad image

Hivatalos személy elleni erőszak és könnyű testi sértés miatt három év börtönbüntetésre ítélte a bíróság első fokon azt a férfit, aki az utcán megverte korábbi körletfelügyelőjét – közölte a Baranya Megyei Főügyészség az MTI-vel hétfőn.

 

A vádhatóság azt írta, a többszörösen büntetett előéletű vádlott egy komlói élelmiszerüzlet parkolójában verte meg július végén a börtönőrt, akit korábbi szabadságvesztéseinek végrehajtása során ismert meg a büntetés-végrehajtási intézetben.
A vádlott már az üzletben észrevette korábbi körletfelügyelőjét, akit az áruház parkolójában fenyegetni kezdett, majd többször ököllel megütött és megrúgott. A vádlottat az élettársa fékezte meg.     

A sértett, mint a büntetés-végrehajtás hivatalos állományú tagja hivatalos személynek minősül, ezért a férfit a Komlói Járásbíróság a három év börtönre ítélte. Az ügyészség súlyosítás érdekében fellebbezést jelentett be, így az ítélet még nem jogerős.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés